Приходи на Лудогорец в Шампионската Лига сезон 2014/15

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
parazit

Re: Приходи на Лудогорец в Шампионската Лига сезон 2014/15

Мнениеот parazit » 11 сеп 2014 14:12

HekakaB написа:Какво смяташ, като не знаеш какви ще са цените на билетите?Всичко е измислица.

Ето заповядай :arrow:

http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... iga-295218

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 сеп 2014 14:13

Капацитет написа:
b0b1 написа:
Капацитет написа:С една дума - край с мокрите сънища на ''призън брейкъра'' Лупи за титла на Цецка. Догодина Лудогорец ще си сглоби отбор отново за групите на ШЛ, ако трябва ще купят още по-класни футболисти с приходите от този сезон.

Не слагай каруцата пред коня, то ако всичко ти е ясно направо залагай апартамента на Лудогорец да вземе титлата и ще забогатееш.Хубавото е, че футбола е непредсказуем спорт, и е напълно възможно ЦСКА да спечели първенството тази година.

В близките 100 години няма да има шампион от София...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 14:18

parazit написа:
HekakaB написа:Какво смяташ, като не знаеш какви ще са цените на билетите?Всичко е измислица.

Като го видя на сайта на Клуба и в сайта на Ивентим, тогава ще повярвам.Тия драсканици на някой льольо не ми ги показвай за достоверни.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 11 сеп 2014 14:18

Tommi написа:Приятелю, не смяташ правилно средната цена на билетите.

A как трябва да е според теб?Събирам всички деля на броя на секторите като за мача с Реал Мадрид въобще не съм включил сектор А. ;)

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 11 сеп 2014 14:19

ЕМИЛ написа:
Капацитет написа:
b0b1 написа:
Капацитет написа:С една дума - край с мокрите сънища на ''призън брейкъра'' Лупи за титла на Цецка. Догодина Лудогорец ще си сглоби отбор отново за групите на ШЛ, ако трябва ще купят още по-класни футболисти с приходите от този сезон.

Не слагай каруцата пред коня, то ако всичко ти е ясно направо залагай апартамента на Лудогорец да вземе титлата и ще забогатееш.Хубавото е, че футбола е непредсказуем спорт, и е напълно възможно ЦСКА да спечели първенството тази година.

В близките 100 години няма да има шампион от София...

:lol: :lol: :lol:

Изображение
Последна промяна от Капацитет на 11 сеп 2014 14:26, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 сеп 2014 14:20

Аз мисля,че премията за достигане до плейоф е 2 100 000,а премията за достигане на групите е 8 600 000 евро.Не съм сигурен,че се взимат и двете премии,мисля че се взима по-голямата!Друго за коментар ни виждам в тази тема!

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 11 сеп 2014 14:22

HekakaB написа:
parazit написа:

Като го видя на сайта на Клуба и в сайта на Ивентим, тогава ще повярвам.Тия драсканици на някой льольо не ми ги показвай за достоверни.

Цените са взети от официалния сайт на Лудогорец.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 14:24

parazit написа:
Tommi написа:Приятелю, не смяташ правилно средната цена на билетите.

A как трябва да е според теб?Събирам всички деля на броя на секторите като за мача с Реал Мадрид въобще не съм включил сектор А. ;)

Очевидно не ти е сила математиката.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 11 сеп 2014 14:24

Ееее ,аре кажете как да ги уважаваш тия.Няма толкова нагли типове като тях ,да отворят тема зада плюят и заяждат с ЦСКА и Левски.Писнами,ама са еркеци във форумите,а на мачове не смеят.10 човека на кръст подкрепят любимият си отбор.Какъв е извода ,че ходят само на международни мачове не заради тях ,а заради Реал,Ливерпул,Стяла,и др.Големи фенове голямо нещо .Ляладжии в форумите.

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 11 сеп 2014 14:25

gergin написа:Ееее ,аре кажете как да ги уважаваш тия.Няма толкова нагли типове като тях ,да отворят тема зада плюят и заяждат с ЦСКА и Левски.Писнами,ама са еркеци във форумите,а на мачове не смеят.10 човека на кръст подкрепят любимият си отбор.Какъв е извода ,че ходят само на международни мачове не заради тях ,а заради Реал,Ливерпул,Стяла,и др.Големи фенове голямо нещо .Ляладжии в форумите.

Ще се ходида се гледа достоен български отбор в евротурнирите, който ще се опита да измие срама оставен от комунистите в червено и синьо!

Върни се в “Лудогорец”