Zaash написа:iliev72 написа:Ще ти кажа едно - ако миналата година Кирил Домусчиев не беше ревал толкова да му се напълни стадиона за мачовете в ЛЕ може би щях да се зарадвам на този успех на Лудогорец.
Радвал съм се на успехите на Левски(Цесекар съм) в Европа и знаеш ли колко болно ми беше като Антверп ги унижи за няколко минути.Колко ми е било яд за другите им издънки които вече нямат край.
Никога Батков или Чьорни не се ревали да им се пълни стадиона щото имали мач от ЕКТ.И сега на мача с Базел ще се видят колко са феновете на Лудогорец наистина.
На другите 2 мача е ясно за какво ще ходи българина - едни заради Реал , други(и аз съм от тях) заради Ливърпул.А снощният коментар ако го е слушал някой психиатър със сигурност вече има тема за докторантура.
Не обвинявай хора , че не обичат Лудогорец. Сами си го изпросиха и сега да се оправят.
Ако знаеш пък аз как се ядосвах когато от 1:3 ви изравниха?
Все едно бях Цесекар. Толкова ме беше яд и толкова велик беше Нанков тогава. Няма да го забравя този мач и не за друго, а защото в евротурнирите всички сме представители на България!!!
Не знам какви претенции е имал Домусчиев, аз лично се ужасих, че махна Стоев защото вярвах, че той е разковничето, но след вчера...
Имай впредвид, че всеки успех на роден отбор на международната сцена носи 20% коефициент за всеки друг участник и е безумно харакири такава нелепа омраза!
Не бъркай омразата с безразличието ! Иначе това отборче за мен е като всяко друго на което не съм фен и нямам намерение по никакъв повод да подкрепям !
И никой не може да ме накара да подкрепят този отбор. Преди миналата година имаше някакъв шанс , но сега никакъв. И затова Лудогорец могат да се сърдят само на благодетеля си.
[/center][center]

[/center]