Teo написа:Къде е финансовия феърплей, питам аз?
Домусчиев ще ми говори, че трябвало силен Левски и ЦСКА.. как ще стане това при положение, че двата клуба взимат свободни агенти, докато тоя харчи по 10 милиона ЕВРА за селекция?
Да се сезира БФС ли, ФИФА ли нз и да се наложи глоба върху финансовата политика на тоя клуб... що не покажете и на останалите заплатките, а? 100% бюджета на месец за заплати е минимум 1 милион лева, ако не и повече... как отбори като Славия, Локо и останалите ще са конкурентно способни да се противопоставят на тия?
Не ми се мисли за новия сезон... то няма смисъл да се играе по тоя начин... да дават 20 тенекиени тенджери на Лудогорието и да се приключва, то е ясно, че само това искат тия...
Какво да кажем за отбори като Марек.. че то резултата е от ясен по ясен... Ви имам политиката разграбена...
По-голяма глупост не бях чел. Лудогорец има спонсори и може да си позволи, каквото си поиска. Проблема си е на ЦСКА и Левски, че нямат пари за футболисти, както и на Славия и Локо Сф и останалите отборчета, които са в "А" група за далавери. Ти си типична представителна извадка на български гражданин. "Да си стоят в тинята като нас. Не е честно да са по-добре от нас". ФИФА като има нещо нередно сами го откриват. Справка Сити и ПСЖ. Направо да закриват Реал М с тия 100 млн. за футболист и Барселона и всички европейски грандове, които дават милиони.
Изведнъж спортала стана много престижен сайт за инфоирмация!!! До договора на футболиста ли се добраха?