Новата звезда на Лудогорец с умопомрачителна заплата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Новата звезда на Лудогорец с умопомрачителна заплата

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 17:03

Teo написа:Няма да има конкурентно способни да се противопоставят на Лудогорец... ще има резултати от по 8-9 гола..

Това проблем от финансовия феърплей ли е?

Вие, като събирахте всичко най-качествено у нас, и то безплатно, какъв феърплей го раздавахте?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 юни 2014 17:05

Teo написа:Къде е финансовия феърплей, питам аз?
Домусчиев ще ми говори, че трябвало силен Левски и ЦСКА.. как ще стане това при положение, че двата клуба взимат свободни агенти, докато тоя харчи по 10 милиона ЕВРА за селекция?
Да се сезира БФС ли, ФИФА ли нз и да се наложи глоба върху финансовата политика на тоя клуб... що не покажете и на останалите заплатките, а? 100% бюджета на месец за заплати е минимум 1 милион лева, ако не и повече... как отбори като Славия, Локо и останалите ще са конкурентно способни да се противопоставят на тия?
Не ми се мисли за новия сезон... то няма смисъл да се играе по тоя начин... да дават 20 тенекиени тенджери на Лудогорието и да се приключва, то е ясно, че само това искат тия...
Какво да кажем за отбори като Марек.. че то резултата е от ясен по ясен... Ви имам политиката разграбена...

Ти чуваш ли се какви ги говориш? Те спечелиха миналия сезон минимум 7 млн евра от ЛЕ, ти за финансов феърплей ми говориш. Ако има нещо гнило около тях УЕФА щеше да ги сложи под надзор както любимият ти отбор. Ако някой има какво да доказва това са Левски, Локо Сф и Славия при ниукаква публика и никакви приходи, как поддържат отбори с по около 25 играчи с големи заплати????
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 21 юни 2014 17:06

bobo_13 написа:Не виждам нищо лошо в един отбор да има няколко човека, които вземат такива заплати. Ако постигне целта си да вкара отбора в групите на ШЛ, защо не? И без това левият бек е доста невралгичен пост като цяло в БГ футбола, а братя Миневи са по-скоро дървосекачи и поради липсата на други играят като цяло в бг футбола. За да се развиват младите, трябва да имат от кого да се учат. Нали се сещаш, че играчи като Минев, Дяков, Платини и подобни измислени футболисти няма какво да научат младежите. Младежите на Лудогорец се развиват добре и до 2 години ще бъдат интегрирани в първия отбор. Още повече, че от тази година има и дублираща лига. Всеки занимавал се поне малко с футбол знае, че налагането на млади футболисти в 1-ия отбор е доста сложен и продължителен процес, дори най-големите таланти сред юношите не успяват да пробият в мъжкия футбол. Изключитлна рядкост е да се появи някой талант като Рууни или Меси и да започне да играе на ниво при мъжете(Меси игра една година като резерва).
И аз съм изненадан от този трансфер, но явно успешните трансфери на двамата млади холандски играчи в отбора, са му показали пътя на ДОмуса и сега ако този е наистина толкова добър да си заслужи парите...едно евентуално влизане в групите или бъдещ трансфер на по-голяма стойност биха му се отплатили.

Ами, ако не влязат в групите ни на ШЛ, ни на ЛЕ, кво става...? 30 хилки за да си развява задника по разораните български ниви! В Лудогорец трядва да имат наум както две, така и двеста и две.То Испания беше разкрита и се провали след 6 славни години и три титли, пък какво остава за един частен клуб от пишман първенство... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 юни 2014 17:06

За какъв финансов феърплей пак ревете бре :lol: Те Лудогорец взеха над 12 млн лева от ЛЕ. Сега ще вложат част от парите за класни играчи, ще продадат ненужните и ако влезнат в групите не ШЛ си гарантират още едни минимум 10 млн.... А от спонсори колко взима клуба знаете ли, че им правите сметка ?! Направо се пръскате от злоба. :shock: Лудогорец не е ЦСКА и ЛЕВСКИ. Домусчиев не е Батков и Томов ;) Изкараха пари, сега ще ги вложат, ще изкарат нови и така.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 17:08

Teo написа:
Кашчей написа:
Домусчиев ще ми говори, че трябвало силен Левски и ЦСКА.. как ще стане това при положение, че двата клуба взимат свободни агенти, докато тоя харчи по 10 милиона ЕВРА за селекция?
Да се сезира БФС ли, ФИФА ли нз и да се наложи глоба върху финансовата политика на тоя клуб... що не покажете и на останалите заплатките, а? 100% бюджета на месец за заплати е минимум 1 милион лева, ако не и повече... как отбори като Славия, Локо и останалите ще са конкурентно способни да се противопоставят на тия?
Не ми се мисли за новия сезон... то няма смисъл да се играе по тоя начин... да дават 20 тенекиени тенджери на Лудогорието и да се приключва, то е ясно, че само това искат тия...
Какво да кажем за отбори като Марек.. че то резултата е от ясен по ясен... Ви имам политиката разграбена...

Тео, ако имаш наблизо курник, премести си леглото там, за да чуваш петела!
Нямаш понятие за какво иде реч в този финансов феърплей.
Честно да си призная и аз нямах доскоро понятие.

Отбор като Марек със заплати от по 1000 лева, срещу отбор със заплати по 30 бона, ФИНАНСОВ ФЕЪРПЛЕЙ! :lol:

Много се загрижи "Марек", Тео!
Не те видях да се загрижиш за "Пирин" Бл., когато Делев в един ден разтрогна с ЦСКА , а на следващия подписа нов договор, но като свободен агент, за да прецакате "Пирин" с пари при продажбата му. Не се развълнува и когато "продадохте" Платини на "Динамо " Б. за солидната сума от 10 000 Евра, за да прецакате "Черноморец". Сега обаче си развълнувам, че "Марек" нямало да може да се противопостави на "Лудогорец".. ми вие как им се противопоставихте миналият сезон? Гол поне вкарахте ли им за 4 мача?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 юни 2014 17:08

pampi написа:
bobo_13 написа:Не виждам нищо лошо в един отбор да има няколко човека, които вземат такива заплати. Ако постигне целта си да вкара отбора в групите на ШЛ, защо не? И без това левият бек е доста невралгичен пост като цяло в БГ футбола, а братя Миневи са по-скоро дървосекачи и поради липсата на други играят като цяло в бг футбола. За да се развиват младите, трябва да имат от кого да се учат. Нали се сещаш, че играчи като Минев, Дяков, Платини и подобни измислени футболисти няма какво да научат младежите. Младежите на Лудогорец се развиват добре и до 2 години ще бъдат интегрирани в първия отбор. Още повече, че от тази година има и дублираща лига. Всеки занимавал се поне малко с футбол знае, че налагането на млади футболисти в 1-ия отбор е доста сложен и продължителен процес, дори най-големите таланти сред юношите не успяват да пробият в мъжкия футбол. Изключитлна рядкост е да се появи някой талант като Рууни или Меси и да започне да играе на ниво при мъжете(Меси игра една година като резерва).
И аз съм изненадан от този трансфер, но явно успешните трансфери на двамата млади холандски играчи в отбора, са му показали пътя на ДОмуса и сега ако този е наистина толкова добър да си заслужи парите...едно евентуално влизане в групите или бъдещ трансфер на по-голяма стойност биха му се отплатили.

Ами, ако не влязат в групите ни на ШЛ, ни на ЛЕ, кво става...? 30 хилки за да си развява задника по разораните български ниви! В Лудогорец трядва да имат наум както две, така и двеста и две.То Испания беше разкрита и се провали след 6 славни години и три титли, пък какво остава за един частен клуб от пишман първенство... 8-)

Те от Лудогорец са си направили сметката. Ако не влязат в ШЛ или ЛЕ ще продадат двама- трима играчи в Русия и това е. Бразилчетата им са много търсени. А колкото до сравнението със заплатите///то и миналата година играчите на чорбата вземаха по 15 хилки, а тези на Левски по 60 хилки и пак играеха с/у Любомец и НАфтата, къдетои дори не се вземат заплати.....
Интериорни врати - Врати хармоника

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 юни 2014 17:08

За фърплей при транфери точно ЦСКА нямат право да говорят! 42 години крадаха играчите на други отбори и си трупаха измислени трофеи под опеката на властта! Имал бол пари - дал ги, ама щото не ги дава за вас това вече ви дразни май :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 юни 2014 17:13

Имат пари и за това могат да си позволят такъв лукс . Останалите ще се облизваме като куче пред месарница .

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 21 юни 2014 17:13

По-голяма глупост не бях чел. Лудогорец има спонсори и може да си позволи, каквото си поиска. Проблема си е на ЦСКА и Левски, че нямат пари за футболисти, както и на Славия и Локо Сф и останалите отборчета, които са в "А" група за далавери. Ти си типична представителна извадка на български гражданин. "Да си стоят в тинята като нас. Не е честно да са по-добре от нас". ФИФА като има нещо нередно сами го откриват. Справка Сити и ПСЖ. Направо да закриват Реал М с тия 100 млн. за футболист и Барселона и всички европейски грандове, които дават милиони. Изведнъж спортала стана много престижен сайт за инфоирмация!!! До договора на футболиста ли се добраха?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 юни 2014 17:14

ЕМИЛ написа:Имат пари и за това могат да си позволят такъв лукс . Останалите ще се облизваме като куче пред месарница .

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YIxdihNEwP4&feature=kp[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Лудогорец”