Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот stefani » 19 дек 2013 17:17

Като сте толкова отворени , защо не изкарате подготовка в Стара Загора на стадион Верея :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 19 дек 2013 20:08

Щото нашите искат да тренират футбол, не ММА :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 дек 2013 00:07

Хубаво си го казаха колегите - най-невралгични са левия бек и крилото. За крило ни трябва играч, който да играе с двата крака, за да може да го пускама и отляво и отдясно. Атакуващ полузащитник на този етап ни трябва, но не е толкова наложителен според мен. Това е много важен пост и ти трябва време за сработване с останалите, за да се получават комбинациите. Имаме Марселиньо и Ернандес, да не забравяме и Ешпиньо, на когото това е по-силна позиция от дефанзивен халф. Лятото трябва да се оглеждаме за нападател и атакуващ полузащитник.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Gichev90
Контакти:

Мнениеот Gichev90 » 20 дек 2013 00:25

Първо привет на всички. Това ми е първия пост. Чета форума от месеци но така и не се бях регистрирал до сега.

За Лудогорец, към този момент наи много ми харесват от А Група и следователно ги следя наи много.

Иначе за селекцията, към този момент отбора е много равностоен. Ако ще се взима някои, тои трябва да е много по добър от останалите и като цяла няма значение на кои пост.

Наи добре ще е може би да вземат 2 млади играча (без значение дали от бг или чужбина но с голям потенцял нещо като Мисиджан) И в началото да се пускат резерви.

Или това или според мен по нереалният вариянт е да вземат доказано име но на застаряващи години. Примерно като Дрогба в Галатасараи или Ривалдо в Олимпякос на времето.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 20 дек 2013 08:50

D.Georgiev написа:Хубаво си го казаха колегите - най-невралгични са левия бек и крилото. За крило ни трябва играч, който да играе с двата крака, за да може да го пускама и отляво и отдясно. Атакуващ полузащитник на този етап ни трябва, но не е толкова наложителен според мен. Това е много важен пост и ти трябва време за сработване с останалите, за да се получават комбинациите. Имаме Марселиньо и Ернандес, да не забравяме и Ешпиньо, на когото това е по-силна позиция от дефанзивен халф. Лятото трябва да се оглеждаме за нападател и атакуващ полузащитник.

Ако набият канчето на Иван Стоянов няма ли да стане? Играе и с двата крака май?

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 20 дек 2013 09:48

D.Georgiev няма ли да задраскаш и Динамо Загреб вече? :)

За селекцията иначе: Според мен имаме доволно много пари, че да се вземат двама души с безспорни качества. Това, че има бройка на всички постове, не означава, че има качество. За мен особено Ернандез, Кишада, Моци, Бакалов (разбира се), Иван Стоянов (вече) са крайно посредствени играчи и нямат място в отбора. Особено Ернандез не стига, че сумати пари се набутаха в него и предполагам, че и заплатата му не е от най-ниските, ами и заема квота за чужденец. Твърде много го изтраяха. Имал бил качества, ще ги развиел .. Не знам дали сте наясно, ама той е на 27 вече .. ЗА КОГА?! Абало също, с изключение на последните мачове е разочарование. Витиня и Бургзорг не ги споменавам, задето са с малки заплати и са склонни да бъдат резерви. Трябват и такива играчи, за бекъп, защото в противен случай все ще има недоволни, че не играят редовно.

Определено ни трябва нападател, централен защитник и крило. Всичко останало е нелош бонус също. Според мен единствениете играчи в момента от необходимата класа за ШЛ и пробив в ЛЕ (по-напред от 1/16 финал) са Безяк, Марселиньо, Светльо Дяков, Влади Стоянов, Барт, Кайсара и Мисиджан.

В този ред на мисли, четох някъде, че Марселиньо бил преподписал, което според мен е чудесна новина. На тези години едва ли щяхме да му вземем кой-знае-какви пари, а иначе е идеален за Лудогорец.
Последна промяна от Soul_VB на 20 дек 2013 10:51, променено общо 1 път.
Изображение

ЗАПАЛЯНКОТО
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОТО » 20 дек 2013 10:43

Oще анализи....

Бях забравил за Витиня и Бургзорг - холандецът веднагически вън 8-) ; Витиня го гледах 2 мача. Игра вместо Минев и мисля, че се справи повече от добре. Правеше набези по крилото, направи асистенция за 1 гол на Мерсилиньо. Нека да му се даде шанс за евентуален заместник на Минев, въпреки че и той не е много млад.

Това , което е казал по-долният човек за Ернандес, е абсолютно вярно. Лудите се набутаха с много пари за него и по-важното - заема квота за чужденец-неевропеец.
Ако се намери (много) качествен чужденец примерно от Бразилия, съм сигурен, че веднага си заминава за Колумбия.

За крилата - имате си достатъчно крила. 2 много качествени - Стоянов и Александров + Мисиджан, който има още много хляб да изяде, докато стане играч
и......а, да , забравих посредственикът Дани Абало... :)

И аз знам, че Марселиньо си бил удължил договора до лятото на 2015. Мисля си , че ако отборът влезе в ШЛ и бразилецът направи добри мачове там, веднага ще го шитнат някъде за доста сериозна сума.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 дек 2013 12:41

ЗАПАЛЯНКОТО На Марселиньо договора му е до 2015.Скоро го удължиха.Иначе Ернандес има качества и за А група при сгъстен цикъл ще е много полезен.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 20 дек 2013 16:30

Моци игра страшно много мачове. Затова накрая имаше странни отигравания. Според мен е много качествен централен защитник, който не трябва да се гони ей-така.

А Ернандес много си е подобрил физическото състояние. Така че аз специално до лятото ще го защитавам, и очаквам да блесне. Ако във втората част на А група го пускат да играе И ВЪПРЕКИ ТОВА не покаже качества, значи наистина не става за Лудогорец. Така че следващите 30-ина мача на отбора, ще му решат бъдещето в Лудогорец, според мен.

А Абало през лятото е получил контузия. Затова само в началото и в края игра добре.

ЗАПАЛЯНКОТО
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОТО » 20 дек 2013 16:45

Моци - вАн 8-)
Требе да се налага българинът Г. Терзиев и на ротационен принцип да се въртят Барт и Мантуля
Моци казват бил сърцат, борбен и всеотдаен защитник.. И кво от туй, ще попитам аз...?
Само жълти картони си изкарва от тая всеотдайност.
Освен това е тромав, бавен и непохватен.
Не знам наистина дали лудите са дали за него 350 хил. евро...невероятно набутвация, ако е истина :shock:

Върни се в “Лудогорец”