Лудогорец поиска 10 отбора и по-добри терени в А група

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido77
Контакти:

Re: Искаме една по добра А група

Мнениеот dido77 » 09 дек 2013 14:30

Tommi написа:"Внимавай какво си пожелаваш!" са казали старите хора. Да не стане така, че при 10 отбора, Разград да вземе да изпадне. :mrgreen: Ние ви бием, Ловеч ви бие, Гонзо си ви бие редовно където ви хване, Ботев не можете да биете ако ще два дена да играете, срещу Берое играете традиционно трудно... То като че ли само червените ви останаха абонати, ама те пък няма да съществуват за следващия сезон, така че няма да ги броя. :)

Пак пишеш наизуст. Не ми се занимава да смятам точки, но съм почти сигурен, че ако се направи класиране само между отборите борещи се, за първата седмица, Левски ще е последен :lol: Не знам, кой точно ще изпадне тогава. Останалите глупости няма и да ги коментирам, единствения отбор с положителен баланс срещу Лудогорец е Литекс.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 09 дек 2013 14:34

малко е рано да претендирате за каквото и да било,не всички имат вашите възможности.Давайте го малко по-скромно,че както дойдохте от нищото може и бързо да си отидете.Разчитате на благоволението на един човек,ако утре каже''чао'',тогава кво праим?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 09 дек 2013 14:43

Когато УЕФА ни задължи, всички отбори намериха пари да си сложат седалки. По същия начин могат да се оправят и терените, и да се направи осветление, само трябве да стане задължително изискване за съответния лиценз. Парите не са толкова много, ама като може и да не ги дадеш, много ясно, че някой ще реши да не се набутва.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 дек 2013 14:46

dido77 написа:
Tommi написа:"Внимавай какво си пожелаваш!" са казали старите хора. Да не стане така, че при 10 отбора, Разград да вземе да изпадне. :mrgreen: Ние ви бием, Ловеч ви бие, Гонзо си ви бие редовно където ви хване, Ботев не можете да биете ако ще два дена да играете, срещу Берое играете традиционно трудно... То като че ли само червените ви останаха абонати, ама те пък няма да съществуват за следващия сезон, така че няма да ги броя. :)

Пак пишеш наизуст. Не ми се занимава да смятам точки, но съм почти сигурен, че ако се направи класиране само между отборите борещи се, за първата седмица, Левски ще е последен :lol: Не знам, кой точно ще изпадне тогава. Останалите глупости няма и да ги коментирам, единствения отбор с положителен баланс срещу Лудогорец е Литекс.

"Отборите, борещи се за първата седмица" е доста разтегливо описание. Математически, Славия и Локо Сф също имат шанс за седмицата, т.е. се борят за нея. ;)
Но дори и в директните мачове между настоящите Топ 7, аз съм сигурен, че Левски не е последен.
Между другото, Гонзо също има положителен баланс срещу Разград този сезон. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

EDDY
Контакти:

Мнениеот EDDY » 09 дек 2013 14:51

Е какво им е на Любимец ?
Биха 2 пъти Ботев Пловдив и веднъж Лудогорец !!!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 дек 2013 14:52

Аз от отдавна съм за 10 отбора в А група.Освен това няма да е лошо, ако се задължат клубовете да картотекират поне шест юноши и да ги задължат да вкарат трима в тимовия лист преди всеки мач.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 09 дек 2013 15:05

alexveselinov написа:Аз от отдавна съм за 10 отбора в А група.Освен това няма да е лошо, ако се задължат клубовете да картотекират поне шест юноши и да ги задължат да вкарат трима в тимовия лист преди всеки мач.

Това са лайна. И аз искам да имаме А група изградена само от българи, но е факт, че нямаме кадри. Всички давате за пример Литекс, смятайки, че просто риска им се е отплатил, истината е, че там школата си работи! Каква школа имат Локо Сф, Слави, Локо Пд, Берое, Лудогорец, ЦСКА ? - никаква!
По-слабо финансираните европейски отбори, които успяха да направят някакъв пробив в евротурнирите го правят благодарение на чужденците. От таз годишния Лудогорец, та през пробива на Левски от преди 7-8 години, та до отбори като Шахтьор. БАТЕ Борисов са единствения пример за що-годе успешно развиване на собствени футболисти, но и там извадиха адския късмет при първото си влизане в ШЛ, че се паднаха с кръводарителите от Подуене.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 дек 2013 15:13

dido77 написа:

Ако се направи класиране между първите 7 със сигурност не Левски, а ЦСКА е последен. Имат само загуби при гостуванията на въпросните седем отбора и само 2 победи срещу Левски и Литекс и нулеви равенства с Черно море, Ботев и Локо Пд, или общо 9 точки. Левски от своя страна имат победи като гост на Лудогорец, Локо Пд и равенство с Литекс и домакински победи над Ботев, Литекс и равенство с Черно море или 14 точки. ;) Така че, явно ти си този, който пише наизуст. :)

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 09 дек 2013 15:20

MoNteSo написа:
alexveselinov написа:Аз от отдавна съм за 10 отбора в А група.Освен това няма да е лошо, ако се задължат клубовете да картотекират поне шест юноши и да ги задължат да вкарат трима в тимовия лист преди всеки мач.

Това са лайна. И аз искам да имаме А група изградена само от българи, но е факт, че нямаме кадри. Всички давате за пример Литекс, смятайки, че просто риска им се е отплатил, истината е, че там школата си работи! Каква школа имат Локо Сф, Слави, Локо Пд, Берое, Лудогорец, ЦСКА ? - никаква!
По-слабо финансираните европейски отбори, които успяха да направят някакъв пробив в евротурнирите го правят благодарение на чужденците. От таз годишния Лудогорец, та през пробива на Левски от преди 7-8 години, та до отбори като Шахтьор. БАТЕ Борисов са единствения пример за що-годе успешно развиване на собствени футболисти, но и там извадиха адския късмет при първото си влизане в ШЛ, че се паднаха с кръводарителите от Подуене.

Много бързо триете.
На пернишкия ще кажа, че школата на Славия е една от най-добрите в България, а тази на Андерлехт е най-добрата в Белгия.
[offtopic]Ама той няма да загрее за какво иде реч.[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 09 дек 2013 15:21

rebel написа::twisted: На тия от лудогорец да им кажа че това е първенство на Република България, а не на делиормана. Като не им харесва да отиват да играят в турското първенство. Аман от тия. :twisted:

+1
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Лудогорец”