Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?

Мнениеот fen-fen » 14 ное 2013 16:02

boabbb написа:Трябва да покажеш рязана пушка на входа :mrgreen: Разбирайте го както искате, ама нямаше как да се сдържа :lol:

голям си зевзек :) и моята като не е рязана затова ли си купувам билет!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 ное 2013 16:08

fen-fen написа:
boabbb написа:Трябва да покажеш рязана пушка на входа :mrgreen: Разбирайте го както искате, ама нямаше как да се сдържа :lol:

голям си зевзек :) и моята като не е рязана затова ли си купувам билет!

Е, ще даваш пари като "покриваш" изискванията :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 ное 2013 16:16

we are the champions написа:Разбира се ,че ме вълнува... не може шампиона на ''България'' да играе всеки мач пред празен стадион ...поне аз лично не си спомням от както те са в А група стадиона да се е напълнил... Домусчиев обаче носи голямата вина с тези големи цени на билетите ;)

За да се напълни стадиона в Разград трябва между 20 и 25 процента от населението да се изсипе на стадиона. От време на време може и да става, но трудна работа на всяко домакинство да се случи това. Няма какво да ги упрекваме за липсата на публика.. малък град са какво да се прави. За мен е къде къде по-смешно примерно на Герена да има 5000 души при 1-2 милиона население на града.

Колкото до цените на билетите: прав си.. за тия дето плащат са скъпи. Много хора нито са луди фенове на отбора нито плащат билети обаче, в това отношение Домусчиев се опитва да увеличи броя на хората по стадиона.

Последния абзац моля да не се приема като средство за предизвикване на сърдечен удар от "ораторите" лудогорски в този форум, които сигурно ще се наканят да поискат доказателства, снимки на личните карти на влезлите безплатно на стадиона и т.н. Визирам 2-3 философа, които винаги извъртат подобни въпроси с алабалистики и се надяват децата да не усетят какво точно има в постовете им :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 14 ное 2013 16:17

we are the champions написа:
PFC Litex написа:Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?

Разбира се ,че ме вълнува... не може шампиона на ''България'' да играе всеки мач пред празен стадион ...поне аз лично не си спомням от както те са в А група стадиона да се е напълнил... Домусчиев обаче носи голямата вина с тези големи цени на билетите ;)

Напротив Лудогорец си пълни стадиона минимум 70 % и си ходят хората нищо че са едни от най скъпите билети

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 14 ное 2013 16:35

8лв. за този стадион и този западнал град е много. Нормално е да не се пълни стадиона. Когато направи хубав стадион, тогава може да иска и повече пари за билет. Според мен билетите вмомента не трябва да са повече от 5лв за В и 10лв за А.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 14 ное 2013 16:39

Себастиан Фетел написа:8лв. за този стадион и този западнал град е много. Нормално е да не се пълни стадиона. Когато направи хубав стадион, тогава може да иска и повече пари за билет. Според мен билетите вмомента не трябва да са повече от 5лв за В и 10лв за А.

Тихо, че вашето е още на фаза "кабрио".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 ное 2013 16:40

Себастиан Фетел написа:8лв. за този стадион и този западнал град е много. Нормално е да не се пълни стадиона. Когато направи хубав стадион, тогава може да иска и повече пари за билет. Според мен билетите вмомента не трябва да са повече от 5лв за В и 10лв за А.

Хе-хе, добре :mrgreen: Не, че ги защитавам, ама за "Бесика" колко е билета ? :lol: Една кутия "Аналгин" ? :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 ное 2013 16:43

Мачът на годината, Шампионът срещу Супершампиона :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 ное 2013 16:47

По принцип си прав , само за западнал, че е западнал и хората са бедни е факт, но има много по зле градове (окръжни) от Разград - и като инфраструктура и като заплати, има статистика на НСИ..

Иначе процентно като % от населението Лудогорец е безспорния номер едно по посещаемост, следвани от Пирин Гоце Делчев и Любимец ;)
Първия сезон в А група със сигурност бяхме 4-5 по посещаемост, на мач със Светкавица , за купата имаше около 5 000. Когато "ГРАНД" играе с аутсайдер и събере 5 000 да се обади !!
Безплатен вход в ерата Домусчиев е нямало , дори на международни контроли има вход !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 ное 2013 16:47

Всеки клуб си има политика и няма, как да определяме със щампа нещата.
Футболът е скъпо удоволствие и няма, как да се пускат някакви символични цени.
Стадиона в Разград дори и на това ниво, въобще не е лош, в Кипър, къде, къде по лоши стадиони има, а там най-евтиния билет за футболен мач е 18 евро.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”