boabbb написа:Трябва да покажеш рязана пушка на входаРазбирайте го както искате, ама нямаше как да се сдържа
голям си зевзек

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Трябва да покажеш рязана пушка на входаРазбирайте го както искате, ама нямаше как да се сдържа
fen-fen написа:boabbb написа:Трябва да покажеш рязана пушка на входаРазбирайте го както искате, ама нямаше как да се сдържа
голям си зевзеки моята като не е рязана затова ли си купувам билет!
we are the champions написа:Разбира се ,че ме вълнува... не може шампиона на ''България'' да играе всеки мач пред празен стадион ...поне аз лично не си спомням от както те са в А група стадиона да се е напълнил... Домусчиев обаче носи голямата вина с тези големи цени на билетите
we are the champions написа:PFC Litex написа:Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?
Разбира се ,че ме вълнува... не може шампиона на ''България'' да играе всеки мач пред празен стадион ...поне аз лично не си спомням от както те са в А група стадиона да се е напълнил... Домусчиев обаче носи голямата вина с тези големи цени на билетите
Себастиан Фетел написа:8лв. за този стадион и този западнал град е много. Нормално е да не се пълни стадиона. Когато направи хубав стадион, тогава може да иска и повече пари за билет. Според мен билетите вмомента не трябва да са повече от 5лв за В и 10лв за А.
Себастиан Фетел написа:8лв. за този стадион и този западнал град е много. Нормално е да не се пълни стадиона. Когато направи хубав стадион, тогава може да иска и повече пари за билет. Според мен билетите вмомента не трябва да са повече от 5лв за В и 10лв за А.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта