XIV кръг, Лудогорец - Любимец, 5:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: XIV кръг, Лудогорец - Любимец

Мнениеот subzero » 26 окт 2013 23:31

1Neutralen написа:
subzero написа:Любимец не е способен на ново чудо. Макар да не ми се иска,победа за Лудогорец.
Що се отнася до Терзиев,не го чакайте по-рано от 2,3 : 0 в полза на Лудогорец. Жалко за момчето !!!

Да, жалко че се контузи...

Ми нали по едно време не искахте да играят за националния. Не ги пускайте. ;)
Иначе идеята ми беше друга. Надявам се разбра. 8-)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 26 окт 2013 23:36

subzero написа:
1Neutralen написа:
subzero написа:Любимец не е способен на ново чудо. Макар да не ми се иска,победа за Лудогорец.
Що се отнася до Терзиев,не го чакайте по-рано от 2,3 : 0 в полза на Лудогорец. Жалко за момчето !!!

Разбрах ти тънката злобна ирония, но няма повече да коментирам. Терзиев тепърва ще се доказва в отбора, и това ще ни е от голяма полза. Точно сега ни трябват повече здрави хора в защита. Стойчо Стоев е доказал че работи добре с млади момчета и че дава шанс на всеки.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 26 окт 2013 23:40

LSFC 1914 написа:
molteni написа:10:0 :lol:

В този кръг очаквам друг резултат. 0:0 За някой може да е смешно, но е твърдe възможно! :)

Казваш, след днешния ни чутовен успех над Мъри, ще гоним титлата. :lol: 0:0 ще завършат ако излезнат с 8 души. ;)

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 27 окт 2013 00:04

Лудогорец е с класи над Любимец и мисля,че този път ще победи. Въпроса е само с колко,ако мача се играе ще е около 3:0 за Лудогорец,а ако Малинкин си е регистрирал нова дебитна карта в PayPal тези дни,значи ще отидат поне на 5-ца.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 00:07

1Neutralen написа:
subzero написа:
1Neutralen написа:

Разбрах ти тънката злобна ирония, но няма повече да коментирам. Терзиев тепърва ще се доказва в отбора, и това ще ни е от голяма полза. Точно сега ни трябват повече здрави хора в защита. Стойчо Стоев е доказал че работи добре с млади момчета и че дава шанс на всеки.

Мен ако питаш,се надявам Терзиев да играе и час по-скоро да излезе в чужбина,където всъщност трябваше да е. Проблема е,че ще си седи на пейката и ще играе в мачове с Пирин,Дунав,Нефтохимик и т.н. В случая дали Стоев дава шансове на всички не е от значение. От значение е кога ги дава. И като се замисля,кои са тези млади момчета с които работи добре ??? :roll:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 00:20

Сетих се за едни млади момчета,с които работи добре-юношите на Миньор. :mrgreen:
Изкара някой лев с тях.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 27 окт 2013 00:21

subzero написа:
1Neutralen написа:
subzero написа:
1Neutralen написа:

Мен ако питаш,се надявам Терзиев да играе и час по-скоро да излезе в чужбина,където всъщност трябваше да е. Проблема е,че ще си седи на пейката и ще играе в мачове с Пирин,Дунав,Нефтохимик и т.н. В случая дали Стоев дава шансове на всички не е от значение. От значение е кога ги дава. И като се замисля,кои са тези млади момчета с които работи добре ??? :roll:

Да бяхте го пласирали в чужбина...кой ви е виновен? А ти от къде знаеш че Терзиев няма да играе в Европа, то Лудогорец е в Европа! :) Запознай се с кариерата на Стоев преди да коментираш. Между другото, Мантула стана титуляр (преди да се контузи) точно при Стоев! Мантула беше твърда резерва по времето на Петев.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 00:50

1Neutralen написа:
Да бяхте го пласирали в чужбина...кой ви е виновен? А ти от къде знаеш че Терзиев няма да играе в Европа, то Лудогорец е в Европа! :) Запознай се с кариерата на Стоев преди да коментираш. Между другото, Мантула стана титуляр (преди да се контузи) точно при Стоев! Мантула беше твърда резерва по времето на Петев.

Ми нямаше друг такъв нарцис да изсипе толкоз пари. :mrgreen:
За Стоев не ми говори. Знам го доста преди да го има Лудогорец и ти да се интересуваш от футбол. А и както видя съм запознат със светлия му пернишки период. ;)
И не бъркай млади със скъпи футболисти. Георги струва стотици хиляди левове. А Мантула вероятно толкова евра. Кой според тебе ще играе??? Това,че най-силния в момнта клуб няма юноши е проблем за целия ни футбол.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 27 окт 2013 02:03

subzero написа:
1Neutralen написа:

Ми нямаше друг такъв нарцис да изсипе толкоз пари. :mrgreen:
За Стоев не ми говори. Знам го доста преди да го има Лудогорец и ти да се интересуваш от футбол. А и както видя съм запознат със светлия му пернишки период. ;)
И не бъркай млади със скъпи футболисти. Георги струва стотици хиляди левове. А Мантула вероятно толкова евра. Кой според тебе ще играе??? Това,че най-силния в момнта клуб няма юноши е проблем за целия ни футбол.

Ще играе този който е в по добра форма...доста просто. Кой бърка млади със скъпи футболисти? Просто ти дадох за пример как Стоев даде шанс на един МЛАД футболист. Да съм казал нещо за пари? Чети преди да пишеш. Сега имаме четирима класни централни защитници. Феновете на Лудогорец сме пределно доволни от този факт.

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 27 окт 2013 02:07

Не знам какво знаеш, но Лудогорец го има преди да го е имало Стоев. Всъщност нищо не знаеш, но никой не те упреква за това, но е арогантно, безочливо и глупаво да се изказваш по този начин - движен от злоба!
Как да има момчета от школата, като тя съвсем от скоро започна да функционира, но за това не се притеснявай тя ще даде плодове, защото се работи професионално- просто това не става сега и веднага.
За Терзиев- всички много се радвахме като беше привлечен и възлагахме големи надежди, а Стоев със сигурност щеше да го пуска в Европа, но лош късмет...тепърва ще се утвърждава и всички се надяваме да играе в Европа и да е много, много полезен на отбора. Както не веднъж е казвано - един футболист не се купува, за да бъде резерва, а всеки се надява да е взел най- доброто и дадения играч да вдига класата на отбора. И още нещо, защото ми се струва, че още не си го осъзнал - Терзиев е футболист на Лудогорец.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”