Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Лудогорец/ЖРЕБИЙ плейоф за влизане в ШЛ.Петък 13 часа

Мнениеот Пловдивчанинът » 07 авг 2013 23:08

Teo написа:
Пловдивчанинът написа:Всички съперници с изключение на Базел са преодолими.

Стяуа и Селтик са 3 класи над Лудогорието къде видя, че имат шанс срещу тях... чехите са също силни, единствено шанс имат срещу хърватите, таман ще има дежавю от миналата година.

Ще видим според мен имат шансове.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 07 авг 2013 23:09

+1 може би и Виктория Пилзен са на границата защото последните 2 години влизат в ШЛ, че даже се класират и за ЛЕ като 3ти в групата.
Всички останали отбори са на едно ниво горе-долу, Селтик уж като име са доста на по-друго ниво, но едвам са се класирали за плейофа. Загреб си ги знаем, а със Стяуа сме играли контроли и няма фрапираща разлика в класите.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 23:10

Жребият ще бъде предаван пряко в петък по БТВ Екшън от 12:45

Жалко нямаше изненади и всички фаворити се класираха.Базел са най-класен от всичките пет обора и са най-нежелания противник на българския шампион.Селтик има 18 национали на различни страни.Витория Пилзен вкарва много и играе открит футбол.Имат национали на Чехия и Словакия в отбора както и един на Армения.Стяуа е изграден предимно от румънци като ядрото е от национали на страната им.Динамо Загреб ги познавате всички.Като цяло всички отбори са много по-здрави физически и висок отбор от Лудогорец.
От петте отбора Динамо Загреб играе най-бавен футбол и са най-приемливия съперник от петте.След тях като желан саперник бих пожелал Селтик.Лудогорец игра с Евъртън и направи 1-1 в Англия макар и в контрола.Селтик не са по-слаб отбор от Евертън.Витория Пилзен е много сработен отбор като ядрото са от 3,4 години в отбора и си знаят кътните зъби както се казва.Стяуа си е карък за българските отбори.В момента са най-класния румънски отбор.Играха 1/4 финал с Челси съвсем скоро.Базел имат трима играчи които са за ниво топ класа в Европа особено единия национал на Египет който се казва Салах и може да играе във всеки един голям европейски отбор.Негова е заслугата отбора да игра 1/2 финал в Лига Европа миналата година.

Динамо Загреб,Витория Пилзен или Селтик за мен е добър жребий за Лудогорец
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 07 авг 2013 23:13

Всички отбори са сериозни реванш срещу Динамо ми изглежда най-добре.Не подценявайте Виктория добър отбор е играе нападателен футбол и вкарват много голове.Миналата година стигнаха до 1/8 финал в ЛЕ един гол не им стигна да стигнат до 1/4 финал.Преди това играха не лошо в ШЛ и доста трудности създадоха на Шалке 04 в ЛЕ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 авг 2013 23:16

С който ще да се падне.
Ако е рекъл Господ тая година да имаме отбор в групите на ШЛ, ще имаме.
В ШЛ ако са ще спечелят повече пари, но рискуват да направят 6 загуби, докато в ЛЕ ще вземат по-малко, но пък може да направят някоя победа и така да си повишат коефициента.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2013 23:17

Hijak1 вие сте еврогранд братле, смисъл и 5-те отбора са преодолими за вас.... слезте от облаците, но най-добре ще е като ние ви свалим в събота да се осъзнаете, че сте обикновен отбор, който тази година късмета го преследва в Европа.

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 07 авг 2013 23:19

hijack1 написа:

+1 може би и Виктория Пилзен са на границата защото последните 2 години влизат в ШЛ, че даже се класират и за ЛЕ като 3ти в групата.
Всички останали отбори са на едно ниво горе-долу, Селтик уж като име са доста на по-друго ниво, но едвам са се класирали за плейофа. Загреб си ги знаем, а със Стяуа сме играли контроли и няма фрапираща разлика в класите.

Вярвай си че сте на едно ниво със стяуа,тези ще ви бият само с името си,както можеха да го направят и партизан,само че с тази разлика че стяуа са силни а партизан са слаби.Само динамо са реално преодолими и пак ще е много трудно.
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 авг 2013 23:21

На пръв поглед Динамо и Виктория са преодолимите отбори, обаче и другите не са за надценяване. Ако не ме лъже паметта Динамо Букурещ вече 2-3 пъти яде бой от Лудогорец в приятелски мачове, мисля че и други победи срещу румънци имаме, разполагаме с Моци, който на дълго и нашироко ще разясни за слабите места на Стяуа, и Вальо Илиев ще помага, така че и те не изглеждат чак толкова непреодолим отбор. Ако Базел има проблеми със защитата и това може да се окаже от голяма полза за нас, но по принцип те се славят със своята стабилност и организираност. За Селтик нищо не мога да кажа, освен че много симпатичен отбор ми станаха след като набиха Барселона. :)

В края на краищата държим класирането изцяло в наши ръце. Някои работи в играта срещу Партизан ми харесаха, други не, казах в една друга тема че според мен би било много добре до мача в следващите 2 седмици да се вземе още един нападател, по възможност българин, защото опциите в атака към момента са силно ограничени като бройка и не мога да кажа че са във форма.

И все пак надявам се да се падне Динамо, дори и да са по-силни от миналата година, защото мотивацията именно срещу тях ще е не на 200, а на 2000%.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 07 авг 2013 23:22

Имам някакъв поглед върху тези отбори и Лудогорец имат шанс само срещу Динамо и Селтик, аз си пожелавам Селтик - гледах ги срещу Елфсборг, шведите си ги изпуснаха
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 07 авг 2013 23:23

Според мен Иван Иванов отново ще срещне лудогорец с новия си отбор, като този път неговия отбор ще продължи. :)
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Върни се в “Лудогорец”