На пръв поглед Динамо и Виктория са преодолимите отбори, обаче и другите не са за надценяване. Ако не ме лъже паметта Динамо Букурещ вече 2-3 пъти яде бой от Лудогорец в приятелски мачове, мисля че и други победи срещу румънци имаме, разполагаме с Моци, който на дълго и нашироко ще разясни за слабите места на Стяуа, и Вальо Илиев ще помага, така че и те не изглеждат чак толкова непреодолим отбор. Ако Базел има проблеми със защитата и това може да се окаже от голяма полза за нас, но по принцип те се славят със своята стабилност и организираност. За Селтик нищо не мога да кажа, освен че много симпатичен отбор ми станаха след като набиха Барселона.
В края на краищата държим класирането изцяло в наши ръце. Някои работи в играта срещу Партизан ми харесаха, други не, казах в една друга тема че според мен би било много добре до мача в следващите 2 седмици да се вземе още един нападател, по възможност българин, защото опциите в атака към момента са силно ограничени като бройка и не мога да кажа че са във форма.
И все пак надявам се да се падне Динамо, дори и да са по-силни от миналата година, защото мотивацията именно срещу тях ще е не на 200, а на 2000%.