Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Син до гроб_
- Контакти:
Re: Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !
Трябва да има уволнени и наказани за това недоразумение! Я шеф на стадион, я някой в БФС.....
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Обичам Левски
- Контакти:
Аз се чудя на хората,които недоволстват,че концерта може да не се състои заради ФУТБОЛЕН МАЧ на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН !
Обичам Левски написа:Аз се чудя на хората,които недоволстват,че концерта може да не се състои заради ФУТБОЛЕН МАЧ на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН !
+1
А и не мога да разбера какъв е проблемът концертът да се проведе на друг стадион?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Обичам Левски написа:Аз се чудя на хората,които недоволстват,че концерта може да не се състои заради ФУТБОЛЕН МАЧ на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН !
Първо мачът е на Crazy forest ! Не на националния отбор !
Второ това е Роджър Уотърс!!!!!!!!!!!!
Аз се чудя на такива като теб - да сравняваш crazy forest с музиката на Пинк Флойд !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първото ще си замине след 5 години , второто е факт вече 40 години и ще продължи да руши стени много години напред !
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
doktora25 написа:Обичам Левски написа:Аз се чудя на хората,които недоволстват,че концерта може да не се състои заради ФУТБОЛЕН МАЧ на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН !
+1
А и не мога да разбера какъв е проблемът концертът да се проведе на друг стадион?
Поразрови се малко в youtube и виж за какъв мащабен концерт става въпрос. Това е световно шоу , което има технически изисквания , които не могат да се покрият от друг стадион !
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Ти луд ли си бе?
Дреме ми за мача на Лудогорец. Както им дреме и на още 50000 човека.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Чудя се на някои хора в омразата си докъде стигат! Как може да се защитава изобщо тезата, че няма основание български ФУТБОЛЕН отбор, класирал се за квалификационен кръг за ШАМПИОНСКАТА ЛИГА да играе домакнския си мач на единствения лицензиран ФУТБОЛЕН стадион в България - и то национален стадион!?!? Какво защитавате ръководителите на стадиона, че били сключили много изгодна сделка и били спечелили хубави пари за този концерт - да не сте на процент от продажба на билети??? Щели да дойдат 5000 човека - ами това показва каква е културата ни и че се водим от омраза! Що да отидат 5000 човека - мача не е важен ли, не се представя добре дотук БЪЛГАРСКИ отбор ли? София е малък град ли? Няма достатъчо фенове на футбола ли? Ами не - щото се мразим взаимно. Аз лично като фен на Левски ЩЕ ОТИДА НА МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ И ЩЕ ВИКАМ ЗА ТЯХ! Който иска да пее по стадионите чужди песни на чужд език - да си гледа работата. Тук става въпрос за национално достойнство и национаелен интерес.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
- Обичам Левски
- Контакти:
Ако беше Левски или Цска досега да сме запалили БФС-то заради концерта

- Обичам Левски
- Контакти:
Цска подкрепи Партизан,но Цска да покрепи примерно Лудогорец все си мисля ,че няма да стане
MJ23 написа:Чудя се на някои хора в омразата си докъде стигат! Как може да се защитава изобщо тезата, че няма основание български ФУТБОЛЕН отбор, класирал се за квалификационен кръг за ШАМПИОНСКАТА ЛИГА да играе домакнския си мач на единствения лицензиран ФУТБОЛЕН стадион в България - и то национален стадион!?!? Какво защитавате ръководителите на стадиона, че били сключили много изгодна сделка и били спечелили хубави пари за този концерт - да не сте на процент от продажба на билети??? Щели да дойдат 5000 човека - ами това показва каква е културата ни и че се водим от омраза! Що да отидат 5000 човека - мача не е важен ли, не се представя добре дотук БЪЛГАРСКИ отбор ли? София е малък град ли? Няма достатъчо фенове на футбола ли? Ами не - щото се мразим взаимно. Аз лично като фен на Левски ЩЕ ОТИДА НА МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ И ЩЕ ВИКАМ ЗА ТЯХ! Който иска да пее по стадионите чужди песни на чужд език - да си гледа работата. Тук става въпрос за национално достойнство и национаелен интерес.
Браво! Много точно казано. И ако Лудогорец живот и здраве се класира бас държа, че тези които сега плюят ще искат да отидат на домакинствата срещу първите два отбора от групата.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!