Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
turbogena написа:Стойчо Стоев...ебаси смеха![]()
![]()
MaRTo1233 написа:Извинете, ама кой беше Петев като треньор преди да поеме Лудогорец. Много прибързвате със заключенията
BadBoy написа:turbogena написа:Стойчо Стоев...ебаси смеха![]()
![]()
Няколко нива над Петев и докато водеше Миньор мачкаше наред с възможностите за този клуб.
qqq написа:MaRTo1233 написа:Извинете, ама кой беше Петев като треньор преди да поеме Лудогорец. Много прибързвате със заключенията
Извинете, ама кой е Петев сега - след като го махнаха от Лудогорец? Чак ми е жал за човечеца - два пъти шампион, купа...а през цялото време никой не го брои за специалист - нито преди, нито сега (явно неговия принос е несъществен)
Levskar_90 написа:Щастие носи най-добрата торбичка, която не се къса даже когато е препълнена
MaRTo1233 написа:qqq написа:MaRTo1233 написа:Извинете, ама кой беше Петев като треньор преди да поеме Лудогорец. Много прибързвате със заключенията
Извинете, ама кой е Петев сега - след като го махнаха от Лудогорец? Чак ми е жал за човечеца - два пъти шампион, купа...а през цялото време никой не го брои за специалист - нито преди, нито сега (явно неговия принос е несъществен)
По тая логика, к'во е значението кой ще е треньор? Щом приноса на треньора в Лудогорец не е съществен...
Parmalat написа:BadBoy написа:turbogena написа:Стойчо Стоев...ебаси смеха![]()
![]()
Няколко нива над Петев и докато водеше Миньор мачкаше наред с възможностите за този клуб.
Съгласен съм.Стойчо Стоев може да вдигне отбора за мача със Слован.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта