Лудогорец - Риека 1:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лудогорец - Риека, 18:30, Контрола
Какъв поход, този отбор деградира с всеки изминал мач. Риека ни надиграва по всички показатели, включително играта с едно докосване. Движат се много компактно и се прегрупират много бързо. Направо да им вземаме треньора - Матиас Кек. Дали имат по-добри играчи от нас - едва ли, треньор обаче имат и това е напълно достатъчно, ако това беше мач за ЕКТ си отпадаме директно. От това, което виждам си променям мнението за Слован - та те трябва да са просто безобразни, за да ги отстраним. И Пирин стояха по-добре от нас, а сега и Риека. Пропуснахме момента с Петев, картонът трябваше да е друг цвят. На всичко отгоре по мое мнение, направихме слаба селекция. Ако по случаност преодолеем Слован, очаквам безславно оптадане от следващия съперник, който и да е той. Жалка история...

е то това всички си го виждаме.. нещо куца ама какво.. дано тренйорите да го оправят 2-рото полувреме
2 редовен мач със сигурност няма да е така 

Риека са доста симпатичен отбор.Няколко играчи ми харесаха.Бързи,здрави физически и с добра техника.Лудогорец не е във форма и това няма да е оптималния състав.Добре в защита нищо че допуснаха гол,но отново същите проблеми в атака.Безяк сякаш не игра това полувреме.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
D.Georgiev написа:Какъв поход, този отбор деградира с всеки изминал мач. Риека ни надиграва по всички показатели, включително играта с едно докосване. Движат се много компактно и се прегрупират много бързо. Направо да им вземаме треньора - Матиас Кек. Дали имат по-добри играчи от нас - едва ли, треньор обаче имат и това е напълно достатъчно, ако това беше мач за ЕКТ си отпадаме директно. От това, което виждам си променям мнението за Слован - та те трябва да са просто безобразни, за да ги отстраним. И Пирин стояха по-добре от нас, а сега и Риека. Пропуснахме момента с Петев, картонът трябваше да е друг цвят. На всичко отгоре по мое мнение, направихме слаба селекция. Ако по случаност преодолеем Слован, очаквам безславно оптадане от следващия съперник, който и да е той. Жалка история...
мен пък ми харесва как играем и виждам каде бъркаме и как, ако се решат някой проблеми, ще изглежда отбора..

новите са пристигнали! 

- D.Georgiev
- Контакти:
Между кои редове да чета? Аз гледам мач и това, което виждам не ми допада. Не знам какво ви харесват нашите, аз сериозно не съм преброил 3 точни паса в тяхната половина от терена. И тази мъка ще свърши след 2-3 седмици...

Изнасянето на топката е доста по-различно от преди, както и разиграването в центъра. Търси се по-бързо преминаване в полето на съперника, но има какво да се желае, нали все пак за това са контролните мачове. Друго впечатление-май няма алтернатива на Генчев, поне засега.
- shotgun blues
- Контакти:
Гледам го от второто полувреме мача,ами РИЕКА са по-добри.Тези средноевропейски отбори , са си много добри за нашите стандарти и трудно ги елиминираме
Дебрецен,Беверен,ЖИлини, и т.н. Трудна работа ,научени отбори(в сравнение с нашите),здрави и си играят със самочувствие.
Дебрецен,Беверен,ЖИлини, и т.н. Трудна работа ,научени отбори(в сравнение с нашите),здрави и си играят със самочувствие.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
РИЕКА тотално надиграва Лудогорец. .......
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]