W84me написа:Срещу отборите до номер 8 нямат никакъв шанс, надолу може и да преминат в 3ти кръг.
Не мисля!
Аз пък си пожелавам точно #8:),и много бъдещи успехи.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
W84me написа:Срещу отборите до номер 8 нямат никакъв шанс, надолу може и да преминат в 3ти кръг.
Parmalat написа:Незнам за вас,но аз имам предчувствие,че ще се падне Балкански гранд и по-точно Партизан Белград.
W84me написа:D.Georgiev написа:W84me написа:Срещу отборите до номер 8 нямат никакъв шанс, надолу може и да преминат в 3ти кръг.
Какво значи "никакъв шанс"? Ако не си следил, с 4 от тези отбори сме играли и сме правили повече от прилични мачове. Разбира се шансовете ни срещу тях са по-малки, но чак пък никакъв шанс... Нали ги видяхме "Динамо"? Сами се бихме срещу тях, бяха готови да си отпаднат...
Контролни мачове е едно, а ШЛ съвсем друго.
D.Georgiev написа:Parmalat написа:Незнам за вас,но аз имам предчувствие,че ще се падне Балкански гранд и по-точно Партизан Белград.
Стигат ни толкова грандове, нека веднъж и на нас ни се усмихме късмета в жребия. При всички положения обаче нашите трябва да се стегнат!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта