XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 7.4.13, 18 часа

Мнениеот fen-fen » 04 апр 2013 11:38

PFC Litex написа:Освен трайно контузените за този мач губим и Исмаил Иса.
Отиваме за победа пък каквото стане и дано съдийте не са отново главнодействащи лица.

Всички за това се молим колега. Дано наистина стане хубав мач и съдиите да не опорочат мача, защото на всички ни омръзна само за това да се говори. Едва ли има фенове, които си плащат билетчето и искат да гледат циркове. Успех и на двата отбора и нека по добрият да победи!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 апр 2013 12:03

Среща между двата най-стойностни тима на футболната карта в България.
Това е и дерби номер 1 по футболни аргументи за сезона.
Между тези два, трябва да бъде определен и неподмененият шампион на страната.
Дано съдията не развали атмосферата на коректност, за да можем да гледаме един наистина по-добър от за родните стандарти футбол.
Пожелавам си топъл и сух ден, за да може празникът да бъде пълноценен.
2:1

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 04 апр 2013 12:09

Безкрайно симпатичния ми отбор на Литекс , са единствения отбор , който мисля че може да ни победи с футболни аргументи в момента . Но на няколко пъти забелязвам как правят индивидуални грешки , породени от неопитността им . Пожелавам им успех , но в този мач Лудогорец трябва да победи , ако има претенции че все още е най-добрия отбор в България . Нещо 2:1 ми се върти или 3:1 или 3:2 :lol: . Няма да съжалявам и на един Х от сорта на 3:3 , 4:4 де ... :)

Потребителски аватар
NikeBG
Контакти:

Мнениеот NikeBG » 04 апр 2013 12:45

Ивайло Лудогорец написа:Безкрайно симпатичния ми отбор на Литекс , са единствения отбор , който мисля че може да ни победи с футболни аргументи в момента .

Имаше отбор на който съдиите не му позволиха да ви победи! Цяла България можа да види мача ви в Пловдив с Ботев.

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 04 апр 2013 12:47

Нещата се развиха лошо за Литекс през последния месец. Един след друг се контузват играчи, половината отбор е в лазарета. За мен мача е единичка.

мили

Мнениеот мили » 04 апр 2013 12:55

PFC Litex написа:Освен трайно контузените за този мач губим и Исмаил Иса.
Отиваме за победа пък каквото стане и дано съдийте не са отново главнодействащи лица.

Защо 4 дни преди мача се хващате за съдиите? Защото най-лесното оправдание е "съдията ни закла". Ами кажете си, слаби сме, падаме. Оставете съдиите да си свирят мачовете.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 апр 2013 13:13

NikeBG написа:
Ивайло Лудогорец написа:Безкрайно симпатичния ми отбор на Литекс , са единствения отбор , който мисля че може да ни победи с футболни аргументи в момента .

Имаше отбор на който съдиите не му позволиха да ви победи! Цяла България можа да види мача ви в Пловдив с Ботев.

Човека говори за футболни аргуметнти, а ти търсиш нелегален начин да ги свържеш с Ботев?!
Един обективен коментар би бил, че Лудогорец е можело и да не победи въпреки футболните аргументи с които прежъзхождаше Ботев.
Все пак думата отново ще Ви бъде дадена в края на сезона.
Дано да има какво да кажете!
Тази тема касае само Лудогорец и Литекс и не представлява подходящо място за избиване на натрупани в миналото комплекси!

Потребителски аватар
NikeBG
Контакти:

Мнениеот NikeBG » 04 апр 2013 13:18

volf написа:
NikeBG написа:

Човека говори за футболни аргуметнти, а ти търсиш нелегален начин да ги свържеш с Ботев?!
Един обективен коментар би бил, че Лудогорец е можело и да не победи въпреки футболните аргументи с които прежъзхождаше Ботев.
Все пак думата отново ще Ви бъде дадена в края на сезона.
Дано да има какво да кажете!
Тази тема касае само Лудогорец и Литекс и не представлява подходящо място за избиване на натрупани в миналото комплекси!

След като казваш единствения силно играещ отбор бил Литекс, автоматично намесваш Ботев. И на мен не ми е приятно да коментирам точно в този под раздел на Гонг, но ти ме предизвикваш.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 апр 2013 13:36

NikeBG написа:

"Ботев" Пловдив да победи Лудогорец? Пак ли подменяме истината? Пловдивчани за цял мач нямаха друга стрелба във вратата. Как да победят? При друго съдийско решение можеше мачът да е равен, но ако Лудогорец не беше отвърнал на промяната в резултата, който до този момент удовлетворяваше орлите.
За пореден път ще питам - защо играчът в засада на "Ботев" Пловдив не показа, че няма да играе с топката (както направи другият играч в засада), а имитира атака на вратата?
И нека този мач върви в комплект с другия мач между двата отбора за същата година. Там съдийската грешка е 100 процентова и по-сериозна. Нелепо е да се връщаме назад, но като ще се връщаме, да си кажем всичко, не само което ни изнася!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
NikeBG
Контакти:

Мнениеот NikeBG » 04 апр 2013 14:07

Ще се радвам много ако от мача в Разград се решава титлата. Тогава думата както каза ще бъде наша. Само Ботев!

Върни се в “Лудогорец”