Ако има, дай да го видим, че нещо много ми намирисва това да го е писал журналист, като гледам правописа на автора.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
petkan написа:Тази "статия" има ли източник? Съмнявам се!
Ако има, дай да го видим, че нещо много ми намирисва това да го е писал журналист, като гледам правописа на автора.
Tommi написа:И каква всъщност е целта на статията, да се "вдигнат акциите" на Лудогорец ли?Като изключим феновете на Лудогорец и Локо, на никой не му пука имало ли е засада, фаул, картон в еди-коя си ситуация. Затова и никой (отново изключвайки пловдивчани) не е "плакал" срещу Лудогорец. Така че изрази като "В публичното пространство се наслои мнението..." са леко неуместни.
nikoko написа:Според мен монетата има две страни... както винаги.
От едната страна, Лудогорец наистина имат най добрия отбор в България и съвсем заслужено ще станат шампиони за 2ри път.
От другата страна обаче е параноята на Домусчиев и хората около него. Бях на мача Локо Сф и Левски и никой, ама никой не може да ме убеди, че съдията и футболистите на Локо не са взели премии от Лудогорци... Но това не е страшно, по-страшното е, че Лудогорци не играят истински мачове и после губят левашки в Европа, този филм вече сме го гледали при Гриша Ганчев в Литекс, при Чорни в Левски. Уж много малко не ни стига срещу отбори като Галатасарай, Видзев, Динамо Загреб, а всъщност сме на светлини години от тях.
Само Наско и Мъри го разбраха това и то след много горчиви опити....
Господин Домусчиев, защо не се поучихте и грам от предишните неуспешни опити на новобогаташи като вас? Защо не оставите отбора ви да изиграе 30 истински мача, с риск /минимален/ да не станете шампиони? Но с истинска възможност за Европробив.
nikoko написа:Според мен монетата има две страни... както винаги.
От едната страна, Лудогорец наистина имат най добрия отбор в България и съвсем заслужено ще станат шампиони за 2ри път.
От другата страна обаче е параноята на Домусчиев и хората около него. Бях на мача Локо Сф и Левски и никой, ама никой не може да ме убеди, че съдията и футболистите на Локо не са взели премии от Лудогорци... Но това не е страшно, по-страшното е, че Лудогорци не играят истински мачове и после губят левашки в Европа, този филм вече сме го гледали при Гриша Ганчев в Литекс, при Чорни в Левски. Уж много малко не ни стига срещу отбори като Галатасарай, Видзев, Динамо Загреб, а всъщност сме на светлини години от тях.
Само Наско и Мъри го разбраха това и то след много горчиви опити....
Господин Домусчиев, защо не се поучихте и грам от предишните неуспешни опити на новобогаташи като вас? Защо не оставите отбора ви да изиграе 30 истински мача, с риск /минимален/ да не станете шампиони? Но с истинска възможност за Европробив.
Teo написа:това да признаеш че Лудогорец играят най-добрия футбол е чиста доза мазохизъм.
Teo написа:това да признаеш че Лудогорец играят най-добрия футбол е чиста доза мазохизъм... а тоя треньора ви е пълен ментак, но времето ще покаже дали съм прав.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост