Евертън-Лудогорец, 2 август 2012, контрола, FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Мач на Лудогорец с Евертън?

Мнениеот MoNteSo » 01 авг 2012 17:25

Откога вторите отбори на тимовете от премиършип играят срещите си на официалните стадиони ? Дървени професори сте всички..
Последна промяна от MoNteSo на 01 авг 2012 17:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 авг 2012 17:25

Абе имаше един Евертън в Чили мисля, да не са объркали от Крейзифорест нещо? :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

barri
Контакти:

Мнениеот barri » 01 авг 2012 17:45

На сайта на Евертън изрично е посочено, че следващият им мач е с Блекпул на 05.08 и че вече всички 2100 билета за техните фенове са разпродадени!

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 01 авг 2012 18:04

Да, ТВ7 ще предават мача, от 3 следобед на Гудисън.
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 авг 2012 18:04

Тук има нещо по темата, ама сега не ми се занимава да превеждам :arrow: http://www.grandoldteam.com/forum/threa ... -Friendly-! някой да каже какво коментират в тоя форум?
Изображение

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 авг 2012 18:04

Така е новите грандове играят в родината на футбола с отбор от висшата лига, а "грандчетата" със "Сл герой", а другия със "секретна закрита среща" срещу анонимници ! Истинския гранд ще го излъчват директно по ТВ, а другите ще ги гледат само селските магарета. До къде я докара Боби перуков само ? С компромиси и далавери футбол не се прави.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 01 авг 2012 18:07

hristo1306 написа:Така е новите грандове играят в родината на футбола с отбор от висшата лига, а "грандчетата" със "Сл герой", а другия със "секретна закрита среща" срещу анонимници ! Истинския гранд ще го излъчват директно по ТВ, а другите ще ги гледат само селските магарета. До къде я докара Боби перуков само ? С компромиси и далавери футбол не се прави.

Големия гранд,да бяха били поне мегаслабия отбор на Динамо,като са гранд :)

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 01 авг 2012 18:08

Всички БГ журналисти се позовават на пресслужбата на Лудогорец. Как пък никой няма да се сети да се обади в пресслужбата на Евертън да пита как стоят нещата. Елементарно е.

http://www.evertonfc.com/contactus/

:)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 авг 2012 18:09

drughi написа:Тук има нещо по темата, ама сега не ми се занимава да превеждам :arrow: http://www.grandoldteam.com/forum/threa ... -Friendly-! някой да каже какво коментират в тоя форум?

Общо взето хората нищо не знаят и се чудят като нас. Ама извадих добър цитат:

"Ludogorets epitomize the Eastern European trend of a dubious "businessman" becoming the sugar daddy for a team from their hometown and are bound to vanish into the obscurity of the Bulgarian lower divisions within a couple of years"

Еееее, тоя дето го е писал това си е българин, жалко :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 авг 2012 18:14

rhaegar написа:
drughi написа:Тук има нещо по темата, ама сега не ми се занимава да превеждам :arrow: http://www.grandoldteam.com/forum/threa ... -Friendly-! някой да каже какво коментират в тоя форум?

Общо взето хората нищо не знаят и се чудят като нас. Ама извадих добър цитат:

"Ludogorets epitomize the Eastern European trend of a dubious "businessman" becoming the sugar daddy for a team from their hometown and are bound to vanish into the obscurity of the Bulgarian lower divisions within a couple of years"

Еееее, тоя дето го е писал това си е българин, жалко :lol:

Ами в такива случай се вижда кви сме магарета...Ганьо не ами Бай,заслужаваме си всичко което ни се случва.
Това което сами си правим и най-големия ни враг не е способен да ни направи,нация от уроди сме ние.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”