II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012, II пр.кр. ШЛ

Мнениеот ivan56 » 26 юни 2012 15:57

Дано да излезете краен победител,но ще трябва да покажете много повече от това което играхте в първенството.Дано имате и късмета който имахте с цска последният мач.Желая ви успех.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 26 юни 2012 15:58

ударно нападение:домуса и боко и мача е 5:0 :lol:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 26 юни 2012 15:59

От вчера започнаха колеги да ми правят предложения да ми купят билет и да отида на мача,все още съм твърд във решението си да не стъпвам на стадиона докато не ми мине сръднята заради билетите за мача със ЦСКА,а по принцип съм като магаре на мост за такива неща,и си мисля,че ще пропусна целия следващ сезон.Затова няма и да дам прогноза.Имам си определени съмнения още от мача със Динамо Букурещ.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 юни 2012 16:05

Айде Лудооо :) тук 2:1 ;)
[center]1914[/center]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 26 юни 2012 16:05

2:1 за Лудогорец. Има ли информация от колко часа е мача?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 юни 2012 16:11

Аз прогнози за мача не искам да правя, а само да кажа някой неща:

Първо - това наистина беше най-трудния противник от нашата разбивка и само можем да съжаляваме, че не ни се падна по-преодолим отбор, за да можем да изиграем поне още 4 мача в ЕКТ. От друга страна, както казват хората - "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората", това е страхотен шанс да закачим първия трофей на гранд на стената. Нищо не можем да загубим от този мач, за никой не е тайна, че сме аутсайдери. Можехме да загубим само при жребия и ние го направихме. Единственото, което можем да направим е добро впечатление и дори някакъв частичен успех би бил голямо постижение. За изненада ме е страх да говоря.

Второ - тактиката. Хърватите са изключително стабилни в средната част на терена (разбирайте централни защитници, вътрешни халфове и нападатели). Според мен трябва да избяхва да се надигравеме с тях в тази част от игрището. Ролята на крилата и бековете ни в този мач ще е много голяма. Пробивите на М.Александров може да се окажат много ефикасни, защото той е от малкото, които умеят да пробият до гол(аут) линията и да върнат топката към дузпата. Играта на Гуела ми е загадка, така че не знам какво ще се случва по левия фланг.

Трето - шансът ни. Аз го виждам в политиката на хърватите да продават добрите си играчи. Това оставя отборът им с ядро от 4-5 по-опитни футболисти. Останалите може да са големи таланти, но са на максимум 25 години. Колкото и парадоксално да звучи в един момент опитът може да е на наша страна. Да, може да нямаме толкова мачове в ЕКТ, но играчите ни поотделно са видели 2 и 200. Срещу младите момчета на "модрите" Гъргоров, Стоянов, Марселиньо, Дяков, Генчев, Гулдан и Барт може да се окажат безценни. Допълнителен плюс е липсата на конкуренция във вътрешното им първенство. Отборът им има твърде малко сериозни мачове и това може да им изиграе лоша шега. За пример - минлата година за малко Малмьо да ги остранят и да не успеят да постигнат анти-рекорда си в ШЛ.

Оценявам шанса ни на 20%
Последна промяна от D.Georgiev на 26 юни 2012 16:22, променено общо 3 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 юни 2012 16:12

rebel написа:ударно нападение:домуса и боко и мача е 5:0 :lol:

няма как да стане това. Обикновено и двамата бележат по 4 гола. Значи: 8:0 трябва да е

Върни се в “Лудогорец”