Иван Стоянов (Фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Иван Стоянов (Фен тема)

Мнениеот D.Georgiev » 16 юли 2012 22:37

Stanimir-74 написа:Не съм спал 3 дни, като го продадохме, но и той като Гъргоров предпочетоха парите пред любовта на феновете!

Любов семейство и деца не храни. Любовта не помага на кариерата, а й пречи. Не ме разбирай погрешно, но това са най-нормалните решения, които биха взели всички футболисти. "Борусия" всяка година си продават звездите и пак стават шампиони. В очите на феновете им обаче те не са предатели. Отстрани звучи лесно да се кори, но ако вие бяхте на тяхното място щяхте да направите същтото. Съвсем друг е въпросът дали в последствие изборът ще се окаже правилен. Тези играчи, особено Стоянов, при всяка възможност показват любовта си към "ЦСКА", това е нещото, което трябва да ви радва. Ако се поддават на емоции, значи не са професионалисти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 16 юли 2012 23:04

D.Georgiev написа:
Stanimir-74 написа:Не съм спал 3 дни, като го продадохме, но и той като Гъргоров предпочетоха парите пред любовта на феновете!

Любов семейство и деца не храни.

Не знаех, че семействата и децата на футболистите от ЦСКА са докарани до просешка тояга и по цял ден висят на борсата, но вече се ограмотих :) Всеки може де надцака всеки. Как смяташ, Шеридън и Мораес дали вземат много по-малка заплата? Обаче любовта на милионите фенове няма как да я купиш и продадеш! В.Илиев, който след ЦСКА-Стяуа дойде да поздрави феновете е абсолютно същият.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 юли 2012 23:10

Stanimir-74 написа:
D.Georgiev написа:

Любов семейство и деца не храни.

Не знаех, че семействата и децата на футболистите от ЦСКА са докарани до просешка тояга и по цял ден висят на борсата, но вече се ограмотих :) Всеки може де надцака всеки. Как смяташ, Шеридън и Мораес дали вземат много по-малка заплата? Обаче любовта на милионите фенове няма как да я купиш и продадеш! В.Илиев, който след ЦСКА-Стяуа дойде да поздрави феновете е абсолютно същият.

[offtopic]Не ти говоря изобщо за "ЦСКА", а по принцип. Никой не е до просешка тояга, но футболист си до 35. След това какво правим? Не си учил, не си имал време да се занимаваш с друго. Разчиташ на парите, които евентуално си събрал. В тоя ред на мисли - колкото повече, толкова по-добре. Ти иди на тяхното място пък да видим колко ще те греят феновете. Ето преди малко и Мораес си замина от "ЦСКА" - продажник и предател, нали?[/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 юли 2012 23:16

Футболистите нямат много време за да направят кариера. Лоялност и любов към фенове и отбор - ОК, но когато собственици и ръководство не са на ниво за да осигурят развитие на определен футболст, то той се превръща в мазохист и си пропилява таланта, което е безотговорно и към близките му.
Коментарът ти би бил донякъде уместен, ако реалността в ЦСКА беше друга. Много пъти е ставало дума, че парите в Лудогорец не са повече, но се получават и то навреме ;) Разликата по-скоро е другаде.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 17 юли 2012 10:12

Докато беше в ЦСКА - не ми правеше кой знае какво впечатление. После в Русия не съм го гледал! Но определено миналата година направи супер сезон с Лудогорец! Продължавай така и занапред! Успех!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 17 юли 2012 12:14

:lol: Не мога да разбера,де що има тема,да има и червено изтъкване.Айде сега е Иван Стоянов ваш.
То всичко е ваше,от дълговете на Армията до ЦИРК "ЦСКА".И малкото ми уважение към историята армейска се изпари.Стига сте ставали на всяка манджа подправка,а ми се огледайте около собствения си тиган.Навремето като студент помня,как Шумен ликуваше и се гордееше с футболния си клуб,после почна една,кой какво казал,къде го казал,колко взимал и сега в трета глуха,ама с амбиции,но цирка беше як и след студентското радио най-обичахме да слушаме за цирка ФК Шуменски. :lol:
Наш,ваш...Иван Стоянов понастоящем е играч на Лудогорец,а аз съм фен на този отбор и се радвам и обичам всички.

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 18 авг 2012 15:15

Честита втора щерка на Иван Стоянов. Ванко .... дано двете ти момиченца да те радват до полуда!
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 авг 2012 15:33

Hardi написа:Честита втора щерка на Иван Стоянов. Ванко .... дано двете ти момиченца да те радват до полуда!

Да му е честита! Чакаме и син, че на лявото крило имаме проблеми :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 авг 2012 15:56

Честита да им е, да е жива, здрава и щастлива!
... и в неделя да ѝ посвети един хеттрик ;)
Но ако е разсеян от радост му е простено :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 авг 2012 19:53

Ето малко снимки на таткото Стоянов:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=291583

И тук не съм съгласен с Петев. За втора щерка се полагат поне два гола :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”