Theos написа:Страхотен футболист, удоволствие е да го гледаш как бродира!
+1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Theos написа:Страхотен футболист, удоволствие е да го гледаш как бродира!
Shtuka написа:Момчета поздравления за добрата игра,горе главите и не обръщайте внимание на злоустниците!Колкото до Кайсара мисля,че в мача с Динамо снощи бе един от най-слабите на терена и Ивайло Петев трябваше да го замени към 70-75 минута.Не седеше добре вляво,тактически издишаше,а хърватите усетиха това и неслучайно всички голове паднаха след пробиви в неговата зона.Според мен грешка бе,че не бе заменен видя се че след изгонването на Марселиньо не бе на себе си и не показа това което трябваше.Според мен Шоко би стоял много по-добре в последните минути и не би допуснал толкова центрирания от неговата зона!
Би ли сменил отбора в България?
- Не, Лудогорец е върхът тук. Не мисля, че има по-добър отбор от нашия.
D.Georgiev написа:Само на мен ли така ми се струва или формата на Кайсара в последните два месеца падна осезаемо? Това не означава, че прави слаби мачове, но допреди няколкото месеца блестеше във всеки мач. Първото логично обяснение е, че с всички футболисти в А група става така, но той играе редовно и в ЕКТ. Другата възможна причина е преумора. Това е футболистът с най-много игрови минути от началото на сезона до сега, ако не се лъжа без нито един мач почивка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта