Ивайло Петев- " българският Пауло Бенто"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

KitKat
Контакти:

Re: Ивайло Петев- " българският Пауло Бенто"

Мнениеот KitKat » 01 юли 2012 00:23

Мен пък Бенто ми докарва малко на Юксел Кадриев :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Re: Ивайло Петев- " българският Пауло Бенто"

Мнениеот TSHABALALA » 01 юли 2012 11:32

tsonpen написа:Когато фактите говорят, няма какво да отричаме - Петев се доказа! Дори да пренебрегнем някой от успехите, не може да подминем факта, че той спечели и двете надпревари. Дори и да изключим Купата и титлата. Лудогорец обаче има разпознаваем стил на игра. И то не какъв да е стил, а с разигравания, с комбинации, нещо което другите български отбори нямат и нещо, което не може да се постигне само с класни играчи, а е нужна и много работа за да се стикова отбора. И тук стигам до една от чертите, която много уважавам в Петев - това, че не сплетничи, не говори за съдии, не си оплаква съдбата, не си измисля заговори и въобще не прави циркове. Когато един човек работи, той няма време за тези неща.
Сигурен съм, че Дерменджиев му помага в много голяма степен, но е несериозно да се твърди, че Петев няма принос. Няма никаква логика. Ако трябваше да сложат фасаден треньор, поне щаха да сложат някой красив оратор - манекен. А случаят не е такъв.
Една от причините да съм фен на Лудогорец е това, че Лудогорец не си е купил треньор с име и възможности, а развива един млад български треньор и това води със себе си всички рискове, но така надпревалата е много по-интересна и истинска.
И за повече обективност ще кажа, че Петев не би успял без Домусчиев. Но не толкова заради финансирането, а заради това, че Домусчиев (а може би и други хора около него) създават една спокойна среда на работа, основана върху пълно доверие и професионализъм.
Критиците малко да се запитат не са ли смешни, измисляйки врели-некипели за един работещ треньор. Ако нямаше толкова обективни факти би било разбираемо, но здравият разум няма как да определи Петев по друг начин, освен като успешен треньор.

Точно така!

Върни се в “Лудогорец”