Бием Литекс категорично и чакаме ЦСКА да сбърка! Тъй като съм сигурен, че няма да загубим до края, една загуба на ЦСКА е достаъчна преди мача в Разград!
Прогноза за следващия мач 2-0!
25-ти кръг: Лудогорец - Литекс - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- mad forest
- Контакти:
Re: 25-ти кръг: Лудогорец - Литекс, 22.04.2012, 17:30
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
След днешният ни мач с Монтана, вече съм сигурен, че падаме категорично от Лудогорец.
Може и с разлика да паднем. Освен, че сме на ниво "Светкавица" в момента, ще играем и без най-малко 2-ма титуляри !
Може и с разлика да паднем. Освен, че сме на ниво "Светкавица" в момента, ще играем и без най-малко 2-ма титуляри !
Reckless написа:След днешният ни мач с Монтана, вече съм сигурен, че падаме категорично от Лудогорец.
Само за инфо колко ви бяха червените картони.
invader10 написа:Reckless написа:След днешният ни мач с Монтана, вече съм сигурен, че падаме категорично от Лудогорец.
Само за инфо колко ви бяха червените картони.
3 - Николай Бодуров, Христо Янев и Илия Миланов
ако биете Литекс, със сигурност ще има финал за титлата в последния кръг.ЛЕВСКИ ще бие ЦСКА-почти съм убеден, защото във "вечното" дерби, от доста време насам "изявеният фаворит" губи 

Reckless написа:След днешният ни мач с Монтана, вече съм сигурен, че падаме категорично от Лудогорец.
Е Литекс не са Светкавица все пак..помня първия полусезон как ни наказахте жестоко ...Предполагам в центъра ще влезе Итуа - който е доста слаб, и Жос който е стабиляга...Янев обаче ви е от голяма загуба - със симулациите, фаулове и центриранията....
Ако подходим концентрирано ще ви бием..но мача няма да е разходка - имате доста класа все пак - Занев, Миланов, Никасио..па дори Галин, Пиргов..не са лоши..
- varanaDrago
- Контакти:
Имах резерви към този двубой, защото Литекс са малкото отбори от нашата черга , но след днес , като отбора е полу- обезкървен , което е не -много приятно за тях : прогноза : 4-0

Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...
Taя година май Европата само на екскурзии ще я видят нашите звезди! 

- D.Georgiev
- Контакти:
violator написа:Taя година май Европата само на екскурзии ще я видят нашите звезди!
Все още имате добър шанс, ако ние вземем Купата. А иначе предполагам, че догодина ще сте по-добри. Литекс вече е опитен отбор и аз лично предпочитам да гледам него в Европа, а не ритането и блъскането на Локото например.