21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12 - 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- krum_kravov
- Контакти:
Re: 21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12
Лесна победа за Лудогорец с 2-3 гола разлика. Черно море са посредствен отбор на този етап.
Много зависи как ще потръгне мача. Ако се закучи, никак няма да е лесно за Лудогорец. Вкарат ли обаче още в началото, ще бият с разлика. Не мисля, че последните два мача ще се отразят негативно върху играта на разградчани. Успех на Лудогорец, дано и този път ни зарадват с победа!
-
- Контакти:
С 2-3 гола разлика ха ха нещо много на сериозно се взехте. Ма4а е 1-0 или 0-1
Все пак това е Лудогорец! Да не би Берое да са по-слаб отбор от Черно море? Загубиха с 3:0 на Лудогорец Арена. Лудогорец победи Черно море като гост, ще го направи и като домакин. Защо не и с изразителна победа. Няма да е изненада.
[center]
[/center]

- mad forest
- Контакти:
Мачът е твърда единица! Мисля си, че Орлите ще си го изкарат на Моряците и ще ги победят с разлика! Прогноза 3-0!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
tsonpen написа:Все пак това е Лудогорец! Да не би Берое да са по-слаб отбор от Черно море? Загубиха с 3:0 на Лудогорец Арена. Лудогорец победи Черно море като гост, ще го направи и като домакин. Защо не и с изразителна победа. Няма да е изненада.
Оптимист! Мача е 1:2

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Оптимист! Мача е 1:2
[/quote]
Няма лошо в това да напишеш как искаш да свърши мача. Но едно е да си угодиш на пристрастията си към любимия си отбор, друго е да бъдеш обективен. Аз също искам Лудогорец да бие с 3 или 4 на 0, но всичко ще се реши на терена. Нека по-добрия победи и мисля, че това е Лудогорец. Айде да кажа и аз - 4:0

Няма лошо в това да напишеш как искаш да свърши мача. Но едно е да си угодиш на пристрастията си към любимия си отбор, друго е да бъдеш обективен. Аз също искам Лудогорец да бие с 3 или 4 на 0, но всичко ще се реши на терена. Нека по-добрия победи и мисля, че това е Лудогорец. Айде да кажа и аз - 4:0

Аз бих посъветвал феновете от Разград да погледнат колко допуснати голове имаме от началото на сезона... Всяка година по този показател сме в челната тройка. Пък и както е тръгнал втория полусезон да ни върви повече като гост (освен на ге(й)арена) , си пожелавам равенство или минимална победа за моряците! Все пак, Лудогорец играе много отворено, атрактивно и бързо, изобщо няма да ни е лесно. Доколкото съм опознал треньора ни, най-вероятно ще излезем по-предпазливи и дебнещи на контра... Все пак, нека по-добрият победи! 

100 години Черно Море !
Мисля че е крайно време Лудогорец да се върне отново към победната си серия.Прогноза 2-0.В този мач се очаква дебют да направи чешкият врата Радек Петр с оглед необедителните последни мачове на Голубович.Черно Море са отборът с втората най-добра защита след тази на Черноморец.Това е челната тройка
1 Черноморец-8 гола
2 Черно Море -9 гола
3 Лудогорец -11 гола
Отобът от Разград обаче е с най-добрата атака като са вкарали до момента 48 гола в А група.

1 Черноморец-8 гола
2 Черно Море -9 гола
3 Лудогорец -11 гола
Отобът от Разград обаче е с най-добрата атака като са вкарали до момента 48 гола в А група.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]