ЛЕ: Основна фаза, мач 3: Йънг Бойс - Лудогорец 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

ЛЕ: Основна фаза, мач 3: Йънг Бойс - Лудогорец 3:2

Мнениеот JACKO » 03 окт 2025 08:51

23.10.2025__22:00__Четвъртък

Стадион: Стад дьо Сюис (Берн)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 24 окт 2025 03:17, променено общо 1 път.

Dani Kiki
Контакти:

Re: ЛЕ: Основна фаза, мач 3: Йънг Бойс - Лудогорец

Мнениеот Dani Kiki » 23 окт 2025 23:32

Друго си е на ВАР-а да е твой човек и да казва на съдията: "Внимавай какво ще видиш!".
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 окт 2025 00:11

Жалко, че утре Мота няма да е треньор

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 24 окт 2025 00:40

drvasko98 написа:Жалко, че утре Мота няма да е треньор

А дано.
Крайно време е.
Мота е тежък нещастник, същият като Рибейро навремето.
Съсипа готов отбор и на практика постави под сериозна въпросителна дори титлата.
Само в Разград не можаха да намерят качествен треньор толкова време.
Не е истина просто.

Ross_ty
Контакти:

Re: ЛЕ: Основна фаза, мач 3: Йънг Бойс - Лудогорец 3:2

Мнениеот Ross_ty » 24 окт 2025 11:33

Мота наистина ще настигне Рибейро - толкова слаб треньор сме нямали, но бразилецът го усетиха бързо и го махнаха скоропостижно, обаче португалецът се държи засега. Не знам какъв договор има и защо не го разкарват вече - има опции за смяна - Чичо Гошо е първи избор, може и Захари Сираков да се върне (нищо че си подаде оставката и си тръгна от 2я отбор, той е мъжко момче с огромна чест и достойнство), даже и Загорчич може да вземат - ще направи отбор - пушка (в Славия от нищо нещо правеше). Та за Мота - откакто е дошъл "стикова" отбор - върти ги, сменя схеми, търси варианти - колко още, 6 месеца минаха и не можем да си намерим схемата и ядрото в отбора. Отделно имам чувството, че недолюбва младите БГ играчи - Иван Йорданов е страхотен футболист, даже и Станислав - страхотно крило. Напоследък и Чочев е резерва, но за сметка на това Биле играе редовно - за толкова време не го ли разбраха, че не става - по-скоро Чочев да бяха преквалифицирали за ЦН. Ако зависеше от мен - на секундата Мота и щаба му - ВЪН; Биле отива във 2я отбор - поне за един сезон, забравих и Родригез - защо го пратиха в Б отбора - класен футболист, ама май нещо Мота не го харесва и него. Толкова глупости направи Мота, че няма накъде. И сега като ги знам нашите прехвалени шефчета, ще държат Мота поне до прекъсването за националния отбор, а може и до почивката за полусезона - но дотогава Левски ще ни води с 9-10 точки и не знам к'во ще обясняват тогава. Надявам се днес или утре да махнат Мота, ако не го направят още в Понеделник "числото" ще ни види сметката.

Върни се в “Лудогорец”