Локо ГО - Лудогорец | КБ - 1/8 финал | 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Локо ГО - Лудогорец | КБ - 1/8 финал | 1:0 FT

Мнениеот CSKA 78 » 30 окт 2015 12:43

drvasko98 написа:Можеш да ги изброиш, за да дискутираме, но и аз мисля, че е най-добрият..

Само един ще спомена- Жуниор Мораеш, за другите се сещай сам! ;)
ПП Марселиньо е много добър играч за Лц, без него играта на разградчани не е същата, но е далеч от най-добрият чужденец играл някога в България! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 окт 2015 13:24

CSKA 78 написа:
drvasko98 написа:Можеш да ги изброиш, за да дискутираме, но и аз мисля, че е най-добрият..

Само един ще спомена- Жуниор Мораеш, за другите се сещай сам! ;)
ПП Марселиньо е много добър играч за Лц, без него играта на разградчани не е същата, но е далеч от най-добрият чужденец играл някога в България! ;)

Мораес, Жоазиньо, Гарата, Хидиуед, Тиаго Силва ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2015 14:02

Ще назова само едно име..., Миливое Новакович.
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 окт 2015 14:32

Под най-добър имам предвид неговата заслуга за българския му отбор и влиянието върху неговите успехи. Марселиньо никога няма да иде в чужд отбор (вече надхвърля годинките), за да го сравним с изброените играчи. Жоазиньо наистина прави кариера и ако не беше тежката му контузия от която не може още да се възстанови, може би щеше да е доста напред и в друг отбор. Мораеш също демонстрира сериозна класа, но някак не мога да го предпочета пред Марселиньо. Новакович игра един сезон в Литекс, стана и голмайстор, направи кариера в Германия и най-вече в националния отбор, където ако не се лъжа е вечен голмайстор, което е супер постижение за играч минал през А група (тогава А група беше поне две класи над сегашната). Може би той би бил другия най-добър кандидат за приза. Хидиуед и Тиаго Силва мисля, че категорично отстъпват на Марселиньо, Гарата въобще не трябва да попада в тази класация с един, било то и впечатляващ сезон в кариерата си.

Върни се в “Лудогорец”