Минутката на "водещия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

РосенВарна
Контакти:

Re: Минутката на "водещия"

Мнениеот РосенВарна » 29 авг 2014 11:14

gergin написа:И така мили момчета нека питам аз нещо,защо като пеехме химна ние от сектор Г защо не ни подкрепихте а питам аз това беше един малък жест но тъпите разградчани не го разбраха.А относно Стяла не може едно приятелство градено с години да прахосаш за някои си.Лудогорец ли ще ни подаде ръка в букорещ когато играем с някои румънски отбор или лудогорец.Лудогорец ли ни подкрепи с транспаранти на техни мачове или Стяла опъна транспарант за подкрепа на ЦСКА в наи- тежкият момент и то в румънското първенсво.Направете си извода сами.Приятелството е по важно лично за мен.Дали не е кеф когато един срещу друг ( ЦСКА-СТЯЛА) Седите в един сектор и се вика и пее за двата отбора.- целият стадион.Изводите пак са за вас.

Достатъчно е да видите как този "образ" е написал името на отбора, който подкрепя в сряда и сами ще си направите изводите що за ЕНТЕЛЕГЕНТ е той и що за хора са обиждали Лудогорец.
Тъпичък си е пича, простете му :)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

мили

Мнениеот мили » 29 авг 2014 11:26

gergin написа:А да питам аз фен- фен несе ли кефите ,на проблемите в цска и левски? кефите се защото не можем да сме ви конкуренция и си правите каквото искате.Дано по бързо да мине тази сага с двата отбора да ви видим тогава.защото преди пет години ходихте на мачовете на двата отбора

Аз те моля, да се откажеш да пишеш, докато научиш езика. В едно изречение 10 грешки.
Как можеш да пишеш цска? Пише се ЦСКА
Първо, това е подигравка със своя отбор.
Второ, излагаш всички фенове на този отбор. Аз ги уважавам повече от теб.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 29 авг 2014 11:36

Първо на първо аз пиша от телефона и същевременно работя,а не седя в къщи.Хем карам защото това ми е работата хем пиша,такаче забележките не са удачни.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 29 авг 2014 11:41

Щом това е по- важно продължаваите.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 29 авг 2014 11:52

gergin написа:Първо на първо аз пиша от телефона и същевременно работя,а не седя в къщи.Хем карам защото това ми е работата хем пиша,такаче забележките не са удачни.

Нищо простено ти е..... ;) Съвет: Не пиши докато шофираш!.......Опасно е! Имай малко разум както за своята, така и за чуждата безопасност! :!:
Жив и здрав!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 29 авг 2014 16:35

gergin написа:Затова говоря .Ако играеха левски със Стяуа- за левски ли да викам ,нали ще се обеся преди това.имаме си отношеният двата отбора са армееиски както партизан паок,легия.и др.

Имате си отношения дааа,и отношенията ви с тях си превърнаха в Сношение при 2-0 за Стяуа в София преди няколко години ,нали? Влюбихте се в румънските цигани когато ви опънаха ли? :) :)

Да стоиш в агитката на циганите и да скандираш "турци сте" беше смешно,тъжно ,жалко и да, прав беше Б.Б.-материала е лош,мооого лош,всичко свясно се изнесе в чужбина.

Потребителски аватар
LMCLM
Контакти:

Мнениеот LMCLM » 29 авг 2014 23:30

Здравейте на всички ! От Разград съм,харесвам Левски от времето на Павел Панов още,както и съм бил винаги българин пред ТВ-то,без значение Левски ли играе или ЦСКА,ако някой от Вас си спомня Вележ Мостар - Левски,тогава строших екрана на телевизора (едва ли има нужда да обяснявам защо), когато ЦСКА преби Ливърпул на Анфийлд го целувах (следващия си телевизор),онази вечер емоцията беше уникална ! Почувствайте го и забравете омразата ! Кажете ми кога фен на ЦСКА е ходил да вика на международен мач срещу Левски или обратното,може и да греша,но аз лично нямам такива спомени ! Покажете и малко българщина ! Тази вечер погледах Левски срещу Черно Море ! Ами трагедия сме ! :(:(:(

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 12:45

ronnie написа:Умръзна ми да обяснявам, аз на стените ли говоря: аз (а предполагам и почти всички други които бяха за Стяуа) бях за Стяуа, ЗАЩОТО ОБИЧАМ ТОЗИ ОТБОР, А НЕ ЗАЩОТО МРАЗЯ ЛУДОГОРЕЦ, както се опитва да го изкара журналистическата паплач.

Ти.. може би. Ама познавам адски много ЦСКА-ри, които бяха за Стяуа "щото играят с резаците", "как нема да съм срещу тея селяни бе, ти луд ли си", някакви такива. Същата история беше миналия сезон с Лацио: едни левскари просто са фенове и на Лацио, други си бяха предимно против Лудогорец.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 30 авг 2014 23:59

Lyubooo написа:Браво Zaash!
Ония по трибуните при Стяуа и Лацио, са загубени души, които търсят внимание, като правят немислими глупости! Особено е характерно за малките деца! Лошото е, че там възпитателния процес е приключил и те няма да станат нормални големи хора!

Хората обичат Лудогорец и го обичат, защото неприлича по нищо на Левски и ЦСКА!!! Пълните трибуни в ЛЕ го доказаха. Сега ще се напълнят и в ШЛ. И ще е така, защото Лудогорец ще предложат емоции, които не се срещат много често по нашите терени, и затова поканата им за пълнене на трибуните беше и ще бъде приемана от нормалните хора!
Никой не обвинява ултрасите, че не харесват Лудогорец! Те сами са си избрали да подкрепят други отбори и сега да си се оправят!

Ок подкрепям

Върни се в “Лудогорец”