Локо Сф.-Лудогорец (2:2) FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Re: Локо Сф.-Лудогорец (2:2) FT

Мнениеот s.i.s » 26 авг 2014 19:38

BRF написа:
IvailoRz написа:Само ,че никой не вдява че не са отпуснати от клуба !!!!!!!!! Не са от Домусчиев бе , разберете ! Автобусите се организират от феновете . Примерно аз имам фирма , не ме бъркат 200 лева и наемам един автобус . Или пък съм собственик на транспортна фирма , или на автогара .... Това е подкрепа, а не организиран транспорт от Домусчиев + баничка + билет . Билетите се плащат ! 15 леи беше за мача в Румъния , а имаше и стотици коли, защото 25 автобуса по 50 човека са 1200 човека , а ние бяхме 3000 !

Пич,стегни се малко!Или излезте с обща теория!Не разбирам,какво лошо има в този беден район,олигарха да плати транспорта?

Ами не го плаща той бе :idea: . Плащат го хора който имат възможности ( викат им спонсори ;) ) . Аз също съм поемал горивото и разходите на такива автобуси и то не веднъж . В града има 10-15 фирми който просто помагат , какво лошо има в това

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 авг 2014 19:59

s.i.s написа:
BRF написа:
IvailoRz написа:Само ,че никой не вдява че не са отпуснати от клуба !!!!!!!!! Не са от Домусчиев бе , разберете ! Автобусите се организират от феновете . Примерно аз имам фирма , не ме бъркат 200 лева и наемам един автобус . Или пък съм собственик на транспортна фирма , или на автогара .... Това е подкрепа, а не организиран транспорт от Домусчиев + баничка + билет . Билетите се плащат ! 15 леи беше за мача в Румъния , а имаше и стотици коли, защото 25 автобуса по 50 човека са 1200 човека , а ние бяхме 3000 !

Пич,стегни се малко!Или излезте с обща теория!Не разбирам,какво лошо има в този беден район,олигарха да плати транспорта?

Ами не го плаща той бе :idea: . Плащат го хора който имат възможности ( викат им спонсори ;) ) . Аз също съм поемал горивото и разходите на такива автобуси и то не веднъж . В града има 10-15 фирми който просто помагат , какво лошо има в това

Добреееееее!Има напредък!До скоро нямаше безплатен транспорт,вече си признавате ,че има!Няма нищо лошо в това!Хубаво е да се говори/пише истината!Вчера засяках мнение и на снейкбайт,още един от подръжниците на теорията,че няма безплатен транспорт,че и той е пътувал САМО веднъж с такъв!
И за този мач има безплатен транспорт с безплатен билет от Бургас!Връзката е Порт Бургас,можех да ходя ако исках!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 27 авг 2014 00:12

ами какво лошо има да ти помогна бе пич :idea: , ако ти нямаш възможност а искаш да отидеш на мач а аз мога да ти помогна :idea: . не виждам нищо лошо в това .( има хора които не могат да да си платят разходите .... замисли се малко ! )
п.п - много сте елементарни .........................

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2014 00:45

s.i.s написа:ами какво лошо има да ти помогна бе пич :idea: , ако ти нямаш възможност а искаш да отидеш на мач а аз мога да ти помогна :idea: . не виждам нищо лошо в това .( има хора които не могат да да си платят разходите .... замисли се малко ! )
п.п - много сте елементарни .........................

Айде стига с тия обиди,че ми писна на кура!КОГА СЪМ КАЗАЛ,ЧЕ Е ЛОШО!Покажи ми едно място,едно мнение!Постоянно се отрича,'e го има както и безплатни билети!И билет пускаха тук,че се кротнахте,сега и за транспорта си казвате!
Още нещо,което отново ти пишеш!Като си знаете дереджето,какво ми рзправяте,че плащате най-скъпите билети?Ако не можеш да си платиш 15-20 лв за път за мач със Стяуа,как плащаш 10-12лв за билет срещу Черно море?
Няма нищо лошо да се помага и не се радвам,че града ви е в това положение.Просто не се правете на такива,каквито не сте!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 авг 2014 13:03

BRF написа:[
Още нещо,което отново ти пишеш!Като си знаете дереджето,какво ми рзправяте,че плащате най-скъпите билети?Ако не можеш да си платиш 15-20 лв за път за мач със Стяуа,как плащаш 10-12лв за билет срещу Черно море?
Няма нищо лошо да се помага и не се радвам,че града ви е в това положение.Просто не се правете на такива,каквито не сте!

Че плащаме най-скъпите билети е безспорен факт, както и най-скъпите (или сред най-скъпите) абонаментни карти ! Плащаме даже по 3 лева да гледаме Дублиращата, плащаме и за международни мачове ..
Три поредни години сме клуба с най-много приходи от продажби от билети в А група, а реално не сме в първата 5-ица да кажем по посещаемост, по това може да си направиш изводите..
Възможно е да се раздават някакви безплатни билети - на работниците на Домусчиев, чувал съм(без да съм го виждал) , но това е не е повече 5-10 процента и то на дербита - с ЦСКА, с Левски...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2014 13:18

snakebite написа:
BRF написа:[

Че плащаме най-скъпите билети е безспорен факт, както и най-скъпите (или сред най-скъпите) абонаментни карти ! Плащаме даже по 3 лева да гледаме Дублиращата, плащаме и за международни мачове ..
Три поредни години сме клуба с най-много приходи от продажби от билети в А група, а реално не сме в първата 5-ица да кажем по посещаемост, по това може да си направиш изводите..
Възможно е да се раздават някакви безплатни билети - на работниците на Домусчиев, чувал съм(без да съм го виждал) , но това е не е повече 5-10 процента и то на дербита - с ЦСКА, с Левски...

:lol: Не ми казвай за някакви измислени статистики!Питах конкретно:Как не може да си позволиш 15-20 лв за път до София за "най-важния мач на българския футбол в последната десетилетие" и ти трябва помощ от някой,но 10-12лв за мач с Черно море(произволен отбор) не са проблем?Направо цялото семейство за 25 кинта!Нали живееш в този град или ако си някъде другата(Варна на пример)знаеш какво е положението в града и околията!Ако си мъж,отговори конкретно без да разтягаш локуми!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 27 авг 2014 14:04

Кой си ти че ще държиш сметка на някой колко пари има, с какво да пътува и за кой мач колко пари можел да даде?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2014 14:05

hijack1 написа:Кой си ти че ще държиш сметка на някой колко пари има, с какво да пътува и за кой мач колко пари можел да даде?

Задал съм въпрос на мъж бе,не на женствен пъпчив младеж!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 авг 2014 21:39

И ква станя тя ???
Докато нямаше безплатен транспорт,се оказа че единия го плащал,другия го ползвал. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”