Лудогорец - Динамо Букурещ 4:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Динамо Букурещ
може ли писача на текстовия коментар да бъде по точен. Всички гледаме мача.
- D.Georgiev
- Контакти:
Страхотен мач на нашите и според мен резултът изобщо не отговаря на показаното. От 2 удара на Чворович му направиха 2 смешни гола, които бяха напълно спасяеми. Не му помогна и Ал.Александров, който в този мач беше просто отчайващ. Иначе поне още 3 парцала заслужаваха румънците. Най-впечатляващото е, че на терена не се появиха едновременно титулярите ни...

D.Georgiev написа:Страхотен мач на нашите и според мен резултът изобщо не отговаря на показаното. От 2 удара на Чворович му направиха 2 смешни гола, които бяха напълно спасяеми. Не му помогна и Ал.Александров, който в този мач беше просто отчайващ. Иначе поне още 3 парцала заслужаваха румънците. Най-впечатляващото е, че на терена не се появиха едновременно титулярите ни...
Нищо ново!
А. Александров всъщност никога от като е в Лудогорец не се е представял на ниво, а днес стана ясно и че въобще не подхожда на стила на отбора заради липса на класа.
Стоев се опитва да създаде два приблизително равностойни отбора, които да ротира в първенството и ми се струва, че тази подготовка въобще няма да промени представите му за основна единадесетица на отбора (може би Анисе с течение на времето да измести Ешпиньо).
Явно сме сила, но никой не бива да смята че това решава нещата, ако футболистите не влагат максимума от себе си.
- D.Georgiev
- Контакти:
Като чета мненията в румънската преса, там вече са по-ниски от тревата като става въпрос за "Лудогорец". Гледам, че добрите им отбори ги гънем с половината от титулярите.

-1914- написа:BRF написа:Долно уйно написа:Tribune East 1912 написа: И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното.
Кой мач от световното ще бъде от 21:30ч.?BRF написа:Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете![]()
!Вместо да е обратната!Как ли се чудят ингилизите!
п.п.Много ме кефи как ръководството никога не е в издънка,а само спасява положението.
Наема на един ПТС да ти заснеме дадено събитие струва около 5000 евро за мач, тази сума едва ли им е проблем
Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!Както и да е и аз бих гледал ЦСКА за сметка на СП!
За другото-мисълта ми беше,че телевизиите плащат за да предават мачове,а в случая отбора ще плаща за да му предават мача!Все пак тази пропаганда накрая може и да доведе до създаване на "фенове".
Разбирам те, то никой не би гледал ЦСКА вместо световното.
На мен Лудогорец са ми интересни, най-малкото защото очаквам да ги гледам в Европа и след зимата.
Други Български представители не очаквам да стигнат (да не говорим за минаване) до групите.
От Лудогорец очаквам пак пробив, дали до групите на ШЛ или до 1/8 или 1/4 финал на ЛЕ ще видим след няколко месеца.
Само, че миналата година ги спря слабата защита, а сега пак не виждам да са направили трансфери в тази посока.
Писал съм БИХ гледал ЦСКА вместо СП!Пък щом Лудогорец са ти интересни,гледай си ги кой те спира?
Долно уйно написа:BRF написа:Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!.
15 минути от края на контролата може да не се гледат, така че основната теза мисля, че е ясна
Аз нямам теза,просто констатация!Който е решил да догледа контролата,би трябвало да съжалява за изтърваното начало на полуфинала

BRF написа:Долно уйно написа:BRF написа:Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!.
15 минути от края на контролата може да не се гледат, така че основната теза мисля, че е ясна
Аз нямам теза,просто констатация!Който е решил да догледа контролата,би трябвало да съжалява за изтърваното начало на полуфинала!
И за какъв дявол да съжелявам? Нито един от Германия и Бразилия не ми е интересен. Ако ще да се избият, аз продължавам да се интересувам основно от българските отбори!
fiesta написа:BRF написа:Долно уйно написа:BRF написа:Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!.
Аз нямам теза,просто констатация!Който е решил да догледа контролата,би трябвало да съжалява за изтърваното начало на полуфинала!
И за какъв дявол да съжелявам? Нито един от Германия и Бразилия не ми е интересен. Ако ще да се избият, аз продължавам да се интересувам основно от българските отбори!
ОК,баси хората!Вчера се игра исторически полуфинал с няколко рекорда!От любопитство би трябвало да искаш да го гледаш,но не е задължително разбира се или пък да съжаляваш!
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лудогорец - Динамо Букурещ 4:2
Шегата на страна, вчера много ми хареса ръмънчето, което вкара първия гол - Денис Лемак. Гледам, че е на 19 год., нападел и е във втория отбор на Динамо, надявам се щаба ни да го е забелязал.