Лудогорец взима Анисе!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Thurman Murman
- Контакти:
Re: Лудогорец взима Анисе!
В чужбина трябва да ги продаваме, не тук. Ако двамата с Доре ги пробутаме на Мърляча в Астана - Идеал Петров 

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Thurman Murman написа:В чужбина трябва да ги продаваме, не тук. Ако двамата с Доре ги пробутаме на Мърляча в Астана - Идеал Петров
Ситуацията е на оцеляване - не на пробутване.
Очертават се нови дълбини в жалкия пловдивски футбол - разпад на сдружението, подобно и за нас и децата ще цъкат ФИФА 2025 и толкоз!!!
Жълтурите се молеха на Пеевски, Кръстева, Доган, Василев, Барека
Ние с президенти босове на престъпни групировки и за капак Плондер.
Дано само се спре с тази гнас и политизация - Цецо с теб сме и т.н.
Говедата с мустака
Цеца не се знае - титан ли, Апашо ли
И Бат Венци и Гигов допълват за кеф на Гришко и Домуса!!!
Закривааааааай тази пародия А ПФГ!!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Финансираха ботев 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Анисето май се полакоми ми се струва-дай като отиваме в шампиона на България и ще искаме колкото се може по-голяма заплата,а те пък и сякъш ще ги нариват ей така парите без да си правят сметката ...
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс
- El Commandante
demarkos написа:Анисето май се полакоми ми се струва-дай като отиваме в шампиона на България и ще искаме колкото се може по-голяма заплата,а те пък и сякъш ще ги нариват ей така парите без да си правят сметката ...
Той Кирил Домусчиев щото ги бере парите по дърветата...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?