BRF написа:Ивайло Лудогорец написа:Аз пък имам само забележка , че много щадеше Саша . Иначе добре ...
СЛАБИ СМЕ ПРЕД ГОЛА , това го твърдя още от Б група , че нямаме кой да вкарва !!! Миналата година ни се получваше без нападетел , защото другите не бяха свикнали на такъв тип игра , ама сега като ни разкриха и не става , особено срещу отботи с по - добра защита . ИСКАМ ТИПИЧЕН ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ ТИП ДЕМБЕЛЕ !

Бих казал същото,само че за Дяков!На повторенията се виждаше,че някои от нарушенията на Сашко,дори не бяха нарушения!Общо взето съдията се справи!
Имаше си разни нарушенийца, но поне тенденциозност не се набиваше в очи. Аз очаквах този съдия да се прояви по лош начин, но той ме изненада приятно, в смисъл, че работата му мина на заден план и сега коментираме основно играта. Иначе Бандаловски стъпка Витиня в началото и то доста нагло гледаше в другата посока, когато направо стъпи върху му, от което видяхме раните след това. Кишада си го наритваха с повод и без повод и още първото полувреме ми стана ясно, че няма да може да изкара целия мач. Той много се вре и можеше удари с някой гол, та вероятно затова си го работеха. Това го казвам като фен на Лудогорец, феновете на ЦСКА сигурно ще ми върнат огледалното мнение. Нормално

Зелените имаха по-груба игра през второто полувреме, основно в началото му, когато ЦСКА явно доминираше. Тогава мисля, че набързо бяха изкарани два жълти картона. Лудогорец повече може да съжалява за равенството. Според мен ЦСКА даде максимума, което си пролича от умората им в края на второто полувреме. Но нас ни устройваше равенството по-добре и може би затова не се напънаха на максимум нашите или по-скоро не рискуваха, защото иначе пазеха вратата с всички усилия. И вярно, че положенията ни бяха по-остри и при повече късмет или точност си влизаха. Въпреки, че бяхме понатиквани в половината си в някои моменти от мача.
Според мен за Лудогорец сега е важно първо да не се загубят мачовете с "Ботев" Пловдив и Левски и поне единият задължително да се спечели. Може да се стигне и до равен брой точки, а за момента Лудогорец има положетелен баланс спрямо и четирите останали претендента за титлата. И на второ място - не трябва да има никакви издънки срещу по-слабите отбори. Наистина всеки мач трябва да е финал. Това клише си е на мястото