XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот BRF » 12 апр 2013 11:52

fen-fen написа:
BRF написа:Бих казал същото,само че за Дяков!На повторенията се виждаше,че някои от нарушенията на Сашко,дори не бяха нарушения!Общо взето съдията се справи!

Абе и Сашко и Дяков си правиха нарушенията за картони няма какво да се залъгваме. Важното е, че този път съдията се представи прилично и нямаше големи драми. Аз смятам, че и двата отбора играха доста предпазливо стараеха се да не допускат груби грешки. ЦСКА в началото стоеше по добре, няма как да не го отбележа. После играта стана равностойна и се очакваше евентуалния гол в една от вратите. Попадам на доста критични мнения от феновете и на двата отбора, че не са харесали мача, че било скучно, че играта им била безидейна.....ами какво да кажем тогава за играта на Левски?

Мача беше много важен и за двата отбора!Напрежението беше голямо!Почти сигурно,ако някой беше вкарал гол щеше да победи!Все едно беше Дербито :lol: !Според мен,трябваше да се пробвате да спечелите,дори с риск да загубите!Или поне така ми се искаше!Доста плахо подходихте,явно хикса ви беше идеята!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 12 апр 2013 12:09

Прав си.И като си помисля ,че онези лавандули от Герена имат шанс да направят дубъл,а са толкова трагични....

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 12 апр 2013 12:14

По-малкото зло:)
Сега според мен титлата ще се реши на мача Левски-ЦСКА:)
Искрено се надявам да не загубим на Герена:)

пп Няма значение дали ще сме шампиони или не,
за другия сезон искам ИСТИНСКА 9ка(тип таран).

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 апр 2013 14:53

BRF написа:
Ивайло Лудогорец написа:Аз пък имам само забележка , че много щадеше Саша . Иначе добре ...

СЛАБИ СМЕ ПРЕД ГОЛА , това го твърдя още от Б група , че нямаме кой да вкарва !!! Миналата година ни се получваше без нападетел , защото другите не бяха свикнали на такъв тип игра , ама сега като ни разкриха и не става , особено срещу отботи с по - добра защита . ИСКАМ ТИПИЧЕН ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ ТИП ДЕМБЕЛЕ ! :x

Бих казал същото,само че за Дяков!На повторенията се виждаше,че някои от нарушенията на Сашко,дори не бяха нарушения!Общо взето съдията се справи!

Имаше си разни нарушенийца, но поне тенденциозност не се набиваше в очи. Аз очаквах този съдия да се прояви по лош начин, но той ме изненада приятно, в смисъл, че работата му мина на заден план и сега коментираме основно играта. Иначе Бандаловски стъпка Витиня в началото и то доста нагло гледаше в другата посока, когато направо стъпи върху му, от което видяхме раните след това. Кишада си го наритваха с повод и без повод и още първото полувреме ми стана ясно, че няма да може да изкара целия мач. Той много се вре и можеше удари с някой гол, та вероятно затова си го работеха. Това го казвам като фен на Лудогорец, феновете на ЦСКА сигурно ще ми върнат огледалното мнение. Нормално ;) Зелените имаха по-груба игра през второто полувреме, основно в началото му, когато ЦСКА явно доминираше. Тогава мисля, че набързо бяха изкарани два жълти картона. Лудогорец повече може да съжалява за равенството. Според мен ЦСКА даде максимума, което си пролича от умората им в края на второто полувреме. Но нас ни устройваше равенството по-добре и може би затова не се напънаха на максимум нашите или по-скоро не рискуваха, защото иначе пазеха вратата с всички усилия. И вярно, че положенията ни бяха по-остри и при повече късмет или точност си влизаха. Въпреки, че бяхме понатиквани в половината си в някои моменти от мача.
Според мен за Лудогорец сега е важно първо да не се загубят мачовете с "Ботев" Пловдив и Левски и поне единият задължително да се спечели. Може да се стигне и до равен брой точки, а за момента Лудогорец има положетелен баланс спрямо и четирите останали претендента за титлата. И на второ място - не трябва да има никакви издънки срещу по-слабите отбори. Наистина всеки мач трябва да е финал. Това клише си е на мястото :)
[center]Изображение[/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 12 апр 2013 18:20

Още следващия кръг имате среща с отбора на чичо Венци....

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 апр 2013 20:05

plamen_ch написа:Още следващия кръг имате среща с отбора на чичо Венци....

Даааа. Сигурно помниш и каква оценка получи отборът му от предишното гостуване, което по стечение на обстоятелствата беше в Каварна. Беше много възмутен. Особено от четвъртия гол :)
Ама не е следващия кръг!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 12 апр 2013 21:42

tsonpen написа:
plamen_ch написа:Още следващия кръг имате среща с отбора на чичо Венци....

Даааа. Сигурно помниш и каква оценка получи отборът му от предишното гостуване, което по стечение на обстоятелствата беше в Каварна. Беше много възмутен. Особено от четвъртия гол :)
Ама не е следващия кръг!

За да му напомня - ОТЛИЧЕН!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 апр 2013 23:33

Трима от публиката на ЦСКА и четирима от тази на Лудогорец са задържани:
Двама от четиримата запалянковци на Лудогорец са задържани за хвърляне на факли. Това са Н.Н. на 31 години от село Гецово и Д.А. На 32 години от Разград.
Други двама са задържани за подбуждане към дискриминация и насаждане на религиозна омраза. Това са М.Р. (20 г) и П.Р. (21 г), като предстои материалите да бъдат докладвани пред Софийски районен съд.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=340163
Много ми е интересно как точно са подбуждали към дискриминация и са насаждали религиозна омраза? Точно за тези неща аз се надявах ДК да наложи санкция на ЦСКА заради скандиранията. Но това едва ли ще стане, а междувременно от чужбина ще наказват БФС за подобни прояви, защото тук не е прието да се работи срещу тези неща. Парадът на гостуващия отбор преди срещата, освиркването и скандирането на идиотизмите за мен е неприемливо да се случва в една цивилизована държава. Не могат да спрат публиката да вика, но не е особено спортсменско да разкарваш като панаирджийски мечки гостите. Това ли са методите за печелене на спортно състезание на клуба, който някои дори наричат "най-великия български клуб"?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 апр 2013 14:42

tsonpen написа:Трима от публиката на ЦСКА и четирима от тази на Лудогорец са задържани:
Двама от четиримата запалянковци на Лудогорец са задържани за хвърляне на факли. Това са Н.Н. на 31 години от село Гецово и Д.А. На 32 години от Разград.
Други двама са задържани за подбуждане към дискриминация и насаждане на религиозна омраза. Това са М.Р. (20 г) и П.Р. (21 г), като предстои материалите да бъдат докладвани пред Софийски районен съд.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=340163
Много ми е интересно как точно са подбуждали към дискриминация и са насаждали религиозна омраза? Точно за тези неща аз се надявах ДК да наложи санкция на ЦСКА заради скандиранията. Но това едва ли ще стане, а междувременно от чужбина ще наказват БФС за подобни прояви, защото тук не е прието да се работи срещу тези неща. Парадът на гостуващия отбор преди срещата, освиркването и скандирането на идиотизмите за мен е неприемливо да се случва в една цивилизована държава. Не могат да спрат публиката да вика, но не е особено спортсменско да разкарваш като панаирджийски мечки гостите. Това ли са методите за печелене на спортно състезание на клуба, който някои дори наричат "най-великия български клуб"?

Какво имаш предвид с това? :?

Върни се в “Лудогорец”