Ролята на страничните съдии

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ролята на страничните съдии

Мнениеот BRF » 04 дек 2012 22:02

fen-fen написа:
Tommi написа:
tsonpen написа:
Много по-достойно е да не се реве, а да се преборват обстоятелствата. Коментари имаше, но и в двата мача, в които Лудогорец беше тотално ощетен вниманието беше изместено, защото Лудогорец се пребори - в първия мач за равен (съответно есенен шампион), във втория за категорична победа (3:0). Съдийските грешки не бяха достатъчни за да потъне кораба. И в двата случая грешките бяха по-сериозни отколкото в мача преди седмица.
Кристален бих му казал ако играчът в засада не се беше спуснал и той да атакува вратата. Без това няма как да е кристален. Несправедливо отменен - може. Кристален мога да нарека гола на Бадема на Армията. Там никой не е в засада и линията на наказателното поле идеално помага да се види това.

По-достойно е да не се реве, но в такъв случай защо сега припомняте и ревете за онези грешки? Отговорът е: защото няма как да се опрадваете за сегашната грешка. А най-лесното и най-достойното е просто да признаете, че сте получили помощ срещу Ботев и темата да приключи.

fen-fen написа:Много удобно нали? :) Но признаваш, че е било така! Коментирали сме и тогава пак всички скачахте и роптахте защо имаме претенции. И когато коментираме сегашни ситуации, не трябва да се забравят и минали такива, а не да се говорят само глупости. Но тук става въпрос за нещо съвсем друго. За феновете е нещо нормално да имат пристрастия, подкрепят отбора си, не може човек да се сърди, но голяма част от журналистическата гилдия са се впрегнали да атакуват Лудогорец и то доста подмолно. Същите тези хора пишат арогантно, вярно и невярно, публикуват спекулации, настройват хората, интригантстват. Всичко това за пари!! Същите тези хора упрекват съдии, че свирят за даден отбор срещу пари! Не е ли нагло!?

Признавам, че е било така, защо да не признавам. Старите грешки не оправдават бъдещите, само това ще ти кажа. Сега коментираме Ботев - Лудогорец, ти ми припомняш грешки срещу ЦСКА и Ботев, аз мога да ти припомня отменения редовен гол на Локо Пд миналия сезон, ти ще споменеш други грешки във ваша вреда и така може да си говорим празни приказки до довечера.

А...затова става въпрос! Да коментираме спорните ситуации, а не че Лудогорец купува съдии! Имаме си слаби съдии, които не вземат правилните решения!! За мен това е истината! Ти мислиш ли, че аз бих се радвал на купени мачове и титли. На мен ми се гледа футбол, хубав футбол! И ако отбора ми не играе такъв с ръка на сърцето ще си кажа. Като си говорим искам да си говорим като зрели хора, да обсъждаме грешки, на играчи, рефери треньори, защото в крайна сметка една шепа хора сме останали в тази държава, а се ядем като вълци!

ОК!Няма нищо нормално в тези вечери със съдии!Грешките във всеки един мач освен онзи на Армията са все във ваша полза!Това е странно и води до извод,че е несправедливо!В стремежа си да оправдаете всяко едно действие на отбора си,говорите глупости!Това ми е мнението като зрял човек!Мисля,че имаме доста добри съдии има и слаби разбирасе,просто не трябва да им се влияе!

Върни се в “Лудогорец”