Динамо Загреб е искал Ивайло Петев от Лудогорец за треньор
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Динамо Загреб е искал Ивайло Петев от Лудогорец за треньор
Само си чешате езиците,мисля ,че и аз да бях тренер на лудогорец и аз щях да имам същите успехи. Просто е много лесно да си треньор на тях.Футболистите са добри всичко им е платено и като чичо пенчо пускай ги да си ритат и резултатите сами ще дойдат.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
terata написа:А тия от Динамо дали знаят, че са го искали?
И аз това се питам.

Не вярвам Динамо Загреб да са искали Петев за треньор!Още по-малко за 7-цифрена сума в евро
!Това ако е вярно,а то не е Домусчиев и Петев са луди!

fen-fen написа:crap написа:Аз си мисля, че Петев е пионка на Домусчиев, и че собственика реди състава.
Абсурд, това не е вярно имай ми доверие!
Кирчо,ти ли си?

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Тия сините, колко завист има в тях, не е истина просто..
Дано някой ден отиде в Динамо Загреб, че и по-нагоре.
И аз бях чел подобни информации, че имали интерес към него, но това за 7 цифрената сума не ми звучи достоверно.
Иначе и аз на моменти си мисля, че Домусчиев му реди състава и Петев е сложен само заради лиценза си за треньор.

Дано някой ден отиде в Динамо Загреб, че и по-нагоре.
И аз бях чел подобни информации, че имали интерес към него, но това за 7 цифрената сума не ми звучи достоверно.
Иначе и аз на моменти си мисля, че Домусчиев му реди състава и Петев е сложен само заради лиценза си за треньор.
Ако това е вярно явно в Загреб са мазохисти. До тук нямат вкаран гол в ШЛ с великия треньор Петев сигурно ще започнат да си вкарват автоголове.
plamen_ch написа:Ако това е вярно явно в Загреб са мазохисти. До тук нямат вкаран гол в ШЛ с великия треньор Петев сигурно ще започнат да си вкарват автоголове.
Мазохисти са. Нещо против?
[center]
[/center]

Да, имам нещо против...
По тази логика "фалшивата деветка" Гъргоров го искат в Барса на мястото на Меси
По тази логика "фалшивата деветка" Гъргоров го искат в Барса на мястото на Меси