Зашо ние българите мразим различното?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido77
Контакти:

Re: Зашо ние българите мразим различното?

Мнениеот dido77 » 28 май 2012 00:11

viking22 написа:
dido77 написа:Викинг 22, изобщо не разбрах какво искаш да кажеш, ама понеже говориш и за твоето дете, един въпрос. Ако твоето дете е инвалид и кротко си гледа мача, докато някакви безмозъчни мекотели започнат да мятат бомби и факли върху него, ти как ще реагираш? Спрете да се излагате поне.

И няма как да разбереш. Защото точно там е проблема, гледате само от своя страна. АЗ НЕ оправдавам агитката. Ако ги нямаше тия "стюарди" "мутри" и не бяха били никой на да ли щеше да има хвърляния на бомбички точно към тоя сектор И къде си видял "стюарди" да хвърлят предмети по агитката с да носят такива Нали се сещаш че сега ще има и от обратната страна такива безумия и докъде ще доведат. А точно такива хора "стюарди" "мутри" най много дразнят със чуството за безнаказаност и недосегаемост. И от там идва мисълта че има във нашата агитката и добри фенове, който на да ли и те са искали да ги бият и замерят някакви изроди. И друго аз мога да ти гарантирам че 70% са много млади превърженици на ЦСКА

Само че, доста бъркаш последователността на нещата. Мятането на бомбите и факлите по инвалидите, беше в началото на мача - спречкванията със стюардите, след края на мача. Нали разбираш, че ако тия група малоумници си бяха стояли мирно и спокойно, изобщо нямаше да я водим тая дискусия сега. Допреди да отворят вратата на сектора и да тръгнат да влизат на стадиона, стюардите и полицията бяха на 15-20 метра от тях. Иначе аз съм убеден, че по-голямата част от вашата агитка са разумни и добри хора!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 май 2012 22:36

dido77 написа: Само че, доста бъркаш последователността на нещата. Мятането на бомбите и факлите по инвалидите, беше в началото на мача - спречкванията със стюардите, след края на мача. Нали разбираш, че ако тия група малоумници си бяха стояли мирно и спокойно, изобщо нямаше да я водим тая дискусия сега. Допреди да отворят вратата на сектора и да тръгнат да влизат на стадиона, стюардите и полицията бяха на 15-20 метра от тях. Иначе аз съм убеден, че по-голямата част от вашата агитка са разумни и добри хора!

Явно не могат да разберат или не искат! Не може да правиш проблеми и после да ревеш, че имало реакция! И за какво реват? Вижте след нахлуването кой отива да ги озаптява? Отговора е полицията! Имаше и един двама стюарди, които се включиха, но в никакъв случай не е саморазправа! Полицията се занимава със случая!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 30 май 2012 14:42

Само гледайте на какво се натъкнах без да искам... :roll:
Имам чувството,че имам дежавю
:lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”