Телефони ще спонсорират и "милионерите"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Телефони ще спонсорират и "милионерите"

Мнениеот tsonpen » 13 яну 2012 14:01

Както предположих и по-горе (на база стоп-кадъра от пресконференцията), новият спонсор не е Виваком, а NAVIBULGAR (БМФ).
Параходство "Български Морски Флот” АД е новият генерален спонсор на ПФК Лудогорец. Договорът вече е в сила и още в контролните мачове на фланелките на "орлите” ще стои марката, под която Параходство БМФ е известно на международните пазари – NAVIBULGAR®. Компанията е най-големият корабособственик в Черноморския басейн и един от водещите в Европа. До миналата година БМФ беше сред компаниите, подкрепящи проекта Лудогорец, но от началото на 2012 г. вече е генерален спонсор.
Лудогорец подписа важен спонсорски договор и с друга голяма морска компания – Корабостроителен и кораборемонтен завод "МТГ - Делфин”, гр. Варна. Контрактът е от съществено значение за постигане на целите, които клубът си е поставил за тази година.
Телекомуникационният гигант "Виваком” също е сред компаниите, които ще имат огромен принос за развитието на проекта Лудогорец. Клубът подписа договор, според който "Виваком” е генерален спонсор на Детско-юношеската школа. С този контракт ще бъдат подпомогнати инвестициите и развитието на Академията, която все повече набира скорост.
Клубът е приятно изненадан от интереса, който проявяват спонсорите и ще продължи да подписва договори. Благодарение на доверието на партньорите ни, Лудогорец обезпечи участието си в битката за шампионската титла и участието в евротурнирите през лятото, както и реализацията на инвестиционната програма в базата на клуба.

http://football.sportal.bg/news.php?news=344268
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 13 яну 2012 15:13

Тези спонсори не са нови, също участваха, но с по малки суми. Досега основен спонсор беше Хювефарма. Този проект се подготвя от миналата година и сега вече подписват официално договорите. Това е добре за клуба и за развитието му. Дано нещата се развият в положителна посока и момчетата вложат всичко от себе си.

[offtopic]Не псувай и не злобей, а гледай реално на нещата![/offtopic]
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 яну 2012 15:19

За мен поне е малко изненадващо. Може би защото медиите все тръбяха нещо различно и очакванията ми бяха други. Общо взето вместо да стоят празни фланелките ще бъде изписано Навибулгар. Преди това фирмата беше друга, но отново си беше на Домусчиев. Разбира се, в това няма нищо лошо, просто привличането на голям страничен спонсор като Виваком щеше да затвърди дългосрочните намерения на собствениците пред всички.
Радваме се на всичко, което се случва и чакаме контролите с нетърпение:)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 яну 2012 15:34

Аз ще се радвам повече в един евентуален евротурнир да вида надпис NAVIBULGAR, отколкото Vivacom.
[center]Изображение[/center]

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 15 яну 2012 01:38

това е добра новина дано се намерят и спонсори извън фирмите на домусчиев това верочтно ще стане може би следващия сезон когато всички се обедят в идването на нов гранд в българския футбол[даи боже поне още 2 такива отбора за по силно първенство*] след евентоалното класиране в евротурнирите и дано влязат в някоя от групите да се легитимират пред европа . :)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 15 яну 2012 09:49

За Европа е далеко да се говори.Тоя полусезон,както и всички предни когато съм бил във Разград не съм изпускал домакински мач,независимо във коя група е бил отбора.За Европа,просто всичките ни отбори изоставят много,това си впечатление затвърдих,след контролата със Динамо Букурещ.Румънягите ако трябва да играят за нещо срещу наш отбор,не ни мърдат поне два парцала,независимо кой е отбора ни.Лудогорец ако иска нещо лятото,първо трябва незабавно друг вратар,и поне още един класен централен защитник,вижада се при една контузия как остават само двама.Трябва един халф от рода на Генчев,и един от рода на Марселиньо,и задължително нападател.А това кой къде е спонсор,не е важно.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 15 яну 2012 14:15

Относно чужденстранните спонсори: всичко с времето си :) както знаем г-н Домусчиев е в УС на Citigroup - накратко за миналата година имат 2 трилярда приходи. Ако се задържи 2-3 години лудогорец в европа ( премине квалификациите ) 1оо% ще има големи спонсори и ще се радваме най-накрая на успехи на бг футбол на европейска сцена. Не напразно се говори за планове от сорта на 1о-2о години, но всичко с времето си :) Успех и само нагоре на Лудогорец и нека има повече такива отбори в България, че най-накаря и национален отбор да имаме!

ПС: Радва ме най-вече факта че се създадоха и започнаха да произвеждат таланти много школи, които вземат пример от европа, в Левски на лагер с мъжете има 7 момчета, в Литекс сяка година по 2-3 юноши, в ЦСКА същото, дано има повече такива!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 16 яну 2012 18:42

радващо е че отбори като левски и литекс вземат юноши от школата на подготвителните лагери дано да ги налагат и в офицялните мачове в тях е бъдещето а не да вземаме чужденци които освен че убиват развитието на нашите момчета също изнасят парите извън страната и си вдигат стандарта в техните дървави а нашият се смъква.трябва иповече самочуствие при продажбата на наши футболисти зад граница а не за жълти стотинки с какво повече са сърбите от нас че правят трансфери за по няколко милиона евро а ние буквално си подаряваме футболистите.сръбското първенство е по слабо от нашето клубовете са държавни и имат само 2 гранда а ние имаме по равностоино първенство с цска левски литекс а от този сезон и лудогорец.относно румънското вярно че е по силно но това се дължи само и единствено на факта че са по голяма държава[*22милиона] иимат повече милионери които са съответно собственици[или спонсори*] акакто знаем всички всичко се прави с пари.просто ни трябва по голямо самочъвствие.дано по скоро се построи стадиона както е на рендарите отговарящ на всички условия на уефа да не обикаля отборът българия в евротурнирите това ще гарантира и по голямо удобство на феновете съответно повече публика надъхани футболисти [*огромна е разликата със и без публика]допълнителни приходи от билети[вчера милан спечели над 3мл.евро само от 1 мач*] и развитие по европеиски модел.също и детско юношеска академия [каято вече е факт*]това е бъдещето ако искаме силни отбори на европеиска сцена.аз съм оптимист и си мисля че минимум 1 отбор трябва да гледаме на есен в гупова фаза на евротурнирите дано е лудогорец .успех на отбора :) .[писна ми да гледам шампионска лига всяка година без български отбор :mrgreen: *]

Върни се в “Лудогорец”