Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2025 15:27

W84me написа:Тирето няма един футболист за чеп, взели Годой. Затъването им ще продължи.

Щом си рекъл ! Нищо, че и вие се напъвахте за него ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 авг 2025 15:28

rane написа:
ReBorn1982 написа:
rane написа:Ама нима в България например няма измет? Не е имало измет? Щото аз като дете и юноша в един тежък режим съм виждал не 10-и, а хиляди боклуци. В зората на демокрацията също. Днес няма ли измет у нас? Ти в какъв точно свят живееш?

Иди в ислямските и африкански гета на Марсилия и Париж, да видиш какво е измет наистина .... България е 300 пъти по-безопасна държава.
Бил ли си в българско гето? Щото аз съм! Ако си мислиш, че там измет няма...ходи се прегледай при специалист.

ние гето в смисъла на западното гето, реално нямаме. Имаме някакви маргинали, живеещи по краищата на населените места - дори Столипиново не е гето, като тези в Брюксел или париж, за Марсилия да не говорим. Ти искаш един утопичен свят и вярваш в него (и аз го искам, но не го вярвам, че е възможен), но хората сме хора, а добитъкът си е добитък - да, и сред хората вече има не малко уайт траш, хеле пък в грейт британ, както и някои маймуни са станали хора, но в цялост нещата са непроменени - няма как на диваци дадеш Калашник и да вярваш, че това ще ги възпре да се избият (образно казано). Напротив, ще се случи точно обратното.

Обаче нашите еврогейтаци си намериха външен враг в орките, вместо да поглед към врага в тяхното легло, щото там е малко гадничко и гнисничко да се гледа, и всичко е точно. Докато си ЕПМ - точно както в Левски в маранята на самодоволство сред раевистите, намерили си полувъншен враг сред наркосите, щото е по-лесно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 авг 2025 15:29

MASTER_COOL написа:
W84me написа:Тирето няма един футболист за чеп, взели Годой. Затъването им ще продължи.

Хондата рече, че бил проблемен и скъп, затова не сме го взели. Пък под наем не можело, щото иначе нямало как да играе за трети отбор (все едно щеше да играе за Берое). Годой изглежда много добър за напшите терени играч, ако и с него заредите равни и загуби, значи има нещо много гнило в Ловеч :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2025 15:35

Ти най-добре знаеш, защо са равните и загубите :P :twisted:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 авг 2025 15:36

MASTER_COOL написа:

Не ме разбра, просто проблемите ви са на други позиции.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2025 15:37

W84me написа:
MASTER_COOL написа:

Не ме разбра, просто проблемите ви са на други позиции.

Така може. Вярно е. Но и Питас не е така желаният ЦН ! Много пропуска. Игра с глава - НУЛА

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 авг 2025 15:39

Удар си е няма спор тази покупка на Цска. Поне по повечето мнения това е най добрият нападател играещ в България в момента.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 авг 2025 15:43

Е като е толкова добър защо не го е поискал някой средняшки отбор от Европа?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 авг 2025 15:49

Прекалено много пари са му искали преди няколко месеца. Не знам дали като отношения с бившият му клуб всичко е изрядно. Мътна е там работата малко. За Лудогорец не би било проблем тази сума. Те пасуваха въпреки ,че имаха интерес миналата година към него.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2025 15:51

Добър е Годой - спор няма.
Въпроса е, че ние наистина дори и с него - пак сме доста слабички

Върни се в “Левски”