W84me написа:Тирето няма един футболист за чеп, взели Годой. Затъването им ще продължи.
Щом си рекъл ! Нищо, че и вие се напъвахте за него ;)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Тирето няма един футболист за чеп, взели Годой. Затъването им ще продължи.
rane написа:Бил ли си в българско гето? Щото аз съм! Ако си мислиш, че там измет няма...ходи се прегледай при специалист.ReBorn1982 написа:rane написа:Ама нима в България например няма измет? Не е имало измет? Щото аз като дете и юноша в един тежък режим съм виждал не 10-и, а хиляди боклуци. В зората на демокрацията също. Днес няма ли измет у нас? Ти в какъв точно свят живееш?
Иди в ислямските и африкански гета на Марсилия и Париж, да видиш какво е измет наистина .... България е 300 пъти по-безопасна държава.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
MASTER_COOL написа:W84me написа:Тирето няма един футболист за чеп, взели Годой. Затъването им ще продължи.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
MASTER_COOL написа:W84me написа:Тирето няма един футболист за чеп, взели Годой. Затъването им ще продължи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:MASTER_COOL написа:W84me написа:Тирето няма един футболист за чеп, взели Годой. Затъването им ще продължи.
Не ме разбра, просто проблемите ви са на други позиции.
Потребители, разглеждащи този форум: Elliah, Halo, kempesmario, mikata, Sstefanov и 43 госта