Успех !
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dundee United написа:Първо искам да поздравя и двете за представянето им днеска. Камен Алипиев много добре описа състоянието ми как стоях пред компютъра до 2 на обяд и следях на официалната страница на първенството как е положението и напълно отписах Мария след първата част на състезанието. За жалост нямах възможност след това да го следя след това и като разбрах за колко малко са отпаднали и двете ми стана много жал за представителките ни.
Надявам се двете да имат повече спортен шанс в бъдеще! И най-вече за младата Антоанета!
Бих искал едно нещо да попитам за тези, които са по запознати с проблемите във федерацията по спортна стрелба. По време на предаването на БНТ Мария спомена, че има друг отбор, с които не се поздравявават изобщо като се видят. За екипа, който се подготвя с Антон Ризов ли има предвид, или за като цяло с представителите на федерацията?
ros написа:Dundee United написа:Първо искам да поздравя и двете за представянето им днеска. Камен Алипиев много добре описа състоянието ми как стоях пред компютъра до 2 на обяд и следях на официалната страница на първенството как е положението и напълно отписах Мария след първата част на състезанието. За жалост нямах възможност след това да го следя след това и като разбрах за колко малко са отпаднали и двете ми стана много жал за представителките ни.
Надявам се двете да имат повече спортен шанс в бъдеще! И най-вече за младата Антоанета!
Бих искал едно нещо да попитам за тези, които са по запознати с проблемите във федерацията по спортна стрелба. По време на предаването на БНТ Мария спомена, че има друг отбор, с които не се поздравявават изобщо като се видят. За екипа, който се подготвя с Антон Ризов ли има предвид, или за като цяло с представителите на федерацията?
С Нонка Матова и останалите от федерацията. Забравих името на шефа на федерацията, но в началото на годината Мария каза:"Ако той не се махне, аз няма да се състезавам на Олимпиадата". След този оментар започва разследване във федерацията и онзи вече е осъден и на втора инстанция за неправомерно разходване на средства. Ситуацията много напомня на ази във волейбола, ама Данчо Лазаров имаше шанса цялото това брожение да се стовари близо до Олимпиадата. Така ревизиите ще поотложат малко съда. Но от това няма да има оттърване. Само дето сега отборът ни не е това, което трябваше.
Та Мария, а и вички състезатели протестират срещу начина на употреба на финансите във федерацията
ros написа:Същото е в гребaнето, но сега нали разбираш... спортен министър, едно - друго... Абе от футбола до шахмата всички във федерациите са едни паразити, които вместо да помагат пречат. Жалко
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост