Лондон 2012: Ден 11
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 11
Беларусинът е следващия... Дано и поредния
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Аз даже от фатализъм отидох в другата стая като казаха точка за грузинеца.Връщам се и какво да видя нашия спечелил!Прекалено много го фоворитизират,ама досега не е много убедителен!Не,че разбирам нещо от борба!Желая му най-вече късмет!Другото явно си го има!
vladitol написа:Ивет има ли шанс да се класира на финала?
Шанс винаги има .... зависи колко ще се възплзва от него ... в една серия е с тея Джетър и Кембъл .... първите 2 + 3-тото най добро време се класира
[center]

[/center]

[/center]- vladitol
- Контакти:
Срещу беларусина, чакаме единствено час. Дано да е към 5 часа, че нашия да може да се възстанови
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
vladitol написа:Срещу беларусина, чакаме единствено час. Дано да е към 5 часа, че нашия да може да се възстанови
То оня трябва да е по-уморен, нали сега се бори
Само Левски!
Ивет беше 5-та в нейната квалификация и няма никакви шансове. С кое време влезна на тези 1/2 финали?
- vladitol
- Контакти:
УСПЕХ ЕЛИС! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
Support Stan!
- ZinedineZidane
- Контакти:
vladitol написа:Срещу беларусина, чакаме единствено час. Дано да е към 5 часа, че нашия да може да се възстанови
И другия е с 2 мача досега. Бие египтянин и естонец дотук.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Много им се дразня на тъпите журналисти. Повечето не сме запознати с борбата и тая като каже, че нашият е "премазал" всичките и повечето очакват злато. Коментирай по-полека и после нещата ще си дойдат на мястото. Отдавна явно сме загубили силният ни спортен облик и понеже на последната Олимпиада само там взехме повечко медали и медиите се скъсаха да обясняват, че и тоя път ще е така.