Лондон 2012: Ден 12
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 12
Французите се хвърлиха като бик на червено. Испанците се измъкнаха до баскетболния полуфинал
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Французите си показаха прословутата селяния. Супер малоумни постъпки в края на мача.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
acmilan написа:Botevist_1912 написа:Китай бяха много зле преди години, но благодарение на комунизма се развиха с феноменални и невероятни темпове. Докато САЩ и Русия винаги са имали традиции в спорта. Затова Китай прави нещо уникално и има вероятност да спечелят втора поредна Олимпиада. Плюс това САЩ са една измислена нация. Няма нация американец - там са англичани, холандци, немци, французи и т.н. Т.е. САЩ е една изкуствена държава, ограбила мозъците на целият свят и продължават да крадат брутално.
Аз нали ви казах, че най-вероятно комунистите ще спечелят Олимпиадата и че от тук нататък комунистите ще мачкат всички много яко на олимпиади, защото Китай се развива във всички спортове. И много добре направиха, че си развиха плуването, защото така удариха двойно САЩ. Един път ги удариха като медали и втори път като им взеха директно медали от традиционно силното плуване на САЩ. Аз нали ви казах, че Китай много трудно ще бъде победен, защото знам, че комунизма води до огромен прогрес и те го доказват.
Не, не води до прогрес. Води до бедност, икономическа и технологична изостаналост, липса на човешки и граждански права, престъпления срещу човечеството, това е комунизмът. Няма държава, в която този икономически и социален строй да се е развил добре за народа. Няма как нещо, основано на репресии и ограничаване на човешката свобода да бъде добро. Това са несъвместими неща. Само човек, който не уважава себе си и собствения си живот, може да иска да живее в такъв строй. Колкото до Китай - тръгнаха напред, откакто се отвориха към света, т.е. промениха икономическата си политика. Ако не бяха се отворили към Запада и най - вече САЩ, щяха да умират от глад като в Северна Корея или както преди да се отворят. Просто са страшно многолюдни и по азиатски дисциплинирани, което в комбинация с ниските очаквания на населението за качество на живот, ги правят привлекателен бизнес партньор. Естествено, че е по - добре да поръчаш официална екипировка за олимпийците на ниски цени в Китай, отколкото да ги произведе някоя американска фирма. Иначе няма спор, че американци няма, те не са национална държава.
Да ви кажа, че и двамата сте много далеч от истаната. Чист комунизъм никога не е имало и никога няма да има, както и никога няма да има чиста пазарна икономика. Според чистия комунизъм един планира, други произвеждат и всички заедно потребяват ПОРАВНО (сами се сещате че това няма как да се случи). Така че това китайското е някакво израждане на комунизма (също като севернокорейския модел ама там е по-брутално). В България също беше псевдокомунизъм. Един планира, други произвеждат и част от народа се облажва. Това че много хора си мислят, че тогава е било по-добре е продиктувано от факта че не можеш да си изхарчиш парите (просто няма какво да си купиш), в момента има много за купуване ама няма кинти
Сори за горното ама много се дразня от некомпетентни икономически хора
Жабчетата изиграха много силен мач, като пречупиха американците там където бяха един от най-силните отбори - а имненно в посрещането. От друга страна и Зайцев направи страхотен мач със стабилна атака и начален удар. Либерото им пък посрещаше флота много по-добре отколкото в двубоя с нашите.
Като гледах това видео много ми се прииска утре горе -долу по това време да чуем българския химн заради Станка Златева.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lPZR4haDwsE&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lPZR4haDwsE&feature=player_embedded[/youtube]
Прости ми, че ще кажа, че няма как ти да казваш дали съм компетентен или не. Много добре знаем какви са постулатите на комунизма и каква е неговата реализация. Разбира се, че тя не съответства на 100 % с първообраза на идеологията. Под комунизъм имам предвид това, което е реализирано по света, а не абстрактната идея. Това много добре го знаеш, но реши да ме просветлиш. Е, надявам се, че ти се е вдигнало настроението. Благодаря все пак, имах огромна нужда от просвещение. Ще пропусна обаче следващите уроци, такъв съм си, обичам да си ходя ненаучен. Айде, със здраве и успех на Сашо и волейболистите после.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Русия взе първия гейм 25-17
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
veni__85 написа:Като гледах това видео много ми се прииска утре горе -долу по това време да чуем българския химн заради Станка Златева.
Страхотно видео, съпроводено с уникалните Епизод. Дай Боже, списъкът да бъде продължен в следващите дни. Аз вярвам, че това ще се случи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Унгарците отпаднаха, а са хигемон във водната топка.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Резултат близък до очакваното Русия-Полша 2-0
Пипо, много си бил докачлив
Сборная мачка дружината
Сборная мачка дружината