Лондон 2012: Ден 7
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 7
за наша радост в оригиналните хърдели световния рекорд е все още български. Йорданка Донкова и 12.21 - гордостта ни
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ивет Лалова в колко часа стартира ?
- mistreated
- Контакти:
Eminem написа:Ивет Лалова в колко часа стартира ?
Ивет е във вечерната сесия, когато ще са и истинските серии. Тия са некви шматки, дето стартират сега.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Eminem написа:Ивет Лалова в колко часа стартира ?
след 21 довечера
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
mistreated написа:Eminem написа:Ивет Лалова в колко часа стартира ?
Ивет е във вечерната сесия, когато ще са и истинските серии. Тия са некви шматки, дето стартират сега.
ros написа:Eminem написа:Ивет Лалова в колко часа стартира ?
след 21 довечера
Благодаря!
Георги Иванов отпадна с 19.63 ... ако беше повторил неговото най добро хвърляне 20.33 щеше да намери място на финала сигурно ...
[center]

[/center]

[/center]Re: Лондон 2012: Ден 7
На тройния скок, нашата скочи 12.88 , което е малко повече от 2м под световния рекорд :Д
VelBujd написа:На тройния скок, нашата скочи 12.88 , което е малко повече от 2м под световния рекорд :Д
световния рекорд е 15.50 ако не се лъжа
- shotgun blues
- Контакти:
Гледам е започнала Леката атлетика ,състезанията там като в плуването ли са - финалите да са вечер ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа::o
Гледам е започнала Леката атлетика ,състезанията там като в плуването ли са - финалите да са вечер ?
почти всички финали са вечерта