Лондон 2012: Ден 14

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

pirinblg2
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 14

Мнениеот pirinblg2 » 10 авг 2012 12:06

КАквото и да стане днес с волейбола нашите са герои!!! Ясно е че ще ни бъде прекалено трудно почти невъзможно да бием Русия но все пак трябва да подкрепяме отбора до край!!!! Реално Русия е с класи над нас но пък ако играем както трябва имаме шансове! До колкото знам Русия във най-важните мачове последните години се дъни...защо не и днес напрежението да ги смаже? Лошото е че и нашата психика не е от най-добрите което ме навежда на мисълта че първият и до средата на втория гейм ще бъдат най-важни за края на изхода от този сблъсък.

В плуването 10 км в открити води Петър Стойчев силно се надявам да донесе медал дори и бронзов да е. Не знам в каква форма е нито какви са съперниците му ,но ме плаши факта че в заложните къщи дори не се приемат залози за медал на Стойчев което значи че са го отписали......

В борбата дано нашите момчета да направят силни схватки и да спечелят медал независимо какъв! Голям успех ще е!

Силвия Митева има шансове да влезе във финала а оттам каквото сабя покаже.

Ансамбъла трябва да играе добре да се държи в 4-ката ,а на финала да избухне и да се пребори за медал.

Тервел Пулев има изключително тежък мач! Ако направи чудо и го спечели според мен ще бъде олимпийски шампион , но в краен случай бронзов медал също е добре.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 10 авг 2012 12:21

8-)

Абе, оптимизмът е хубаво нещо, ама, когато има реално покритие. Иначе изпадаме в ролята на онези луди, които гледали един комар в лудницата и си мислели, че си имат самолет. :lol: :lol: :lol:
Няма никакви поводи за оптимизъм ! Два дни преди края на Олимпиадата ние имаме всичко на всичко един сребърен медал и един бронзов. Твърде малко в сравнение с постиганото досега през последните 60 години на олимпиадите от българските спортисти.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
chelseaboy
Контакти:

Мнениеот chelseaboy » 10 авг 2012 12:31

България @ 5.00
10€ Сингъл 10/08/2012 12:22:04

Мачкайте лъвове!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 авг 2012 12:39

Станка се усмихна... малко, незабелижимо, но се усмихна. ТАКА И ТРЯБВА!!! И отново пожела успех на останалите борци в отбора!

БРАВО, СТАНКЕ!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 авг 2012 12:48

Съдийките, които ощетиха ансамбъла на България вчера са били наказани. Дано се вземат в ръце и да разберат, че няма как постоянно да ни режат.
Единственото положително нещо в ощетяванети ни е това, че всичко се случи в квалификациите и се надявам на финала всичко да е по правилата

http://www.sport1.bg/sport1/node/270195
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 10 авг 2012 12:58

marmi52 написа:8-)

Една Станка не стига ! Вече втора олимпиада всички чакаме само на нея да ни донесе злато ...

Днес - пълен провал на всички наши спортисти !!!
Не виждам къде ще вземем победа. :(
А, медал - единствено вече гарантираният на Тервел Пулев просто ще бъде узаконен. Вероятно ще си остане бронз.
На волейбола - шансовете ни срещу Русия са точно толкова големи, колкото на Станка вчера срещу Руската мечка.
В борбата - срещу иранци винаги е трудно.
Петър Стойчев - много рекорди и успехи, но не и на олимпиада ...
Художествената гимнастика - пак съдиите ще са ни виновни ....

Както вече неведнъж казах - България е загиваща държава. Българският спорт е просто отражение на състоянието на държавата.
Това е най-слабата олимпиада за България от много години насам ....

Махай се от форума! Тъп комунистически боклук !
Подкрепяй нашите спортисти и не ми говори как сме щели да паднем !
Айде сега ми кажи как ми е промит мозъка ! Кажи ми колко по-добре е било през комунистическите години !
Едно от малките неща, с които съм съгласен с Боко тиквата "Но когато Великобритания е строила магистрали, ние сме строили ТКЗС-та, когато те са си правили пречиствателните станции, ние сме правили партийни събрания и чинията на Бузлузджа." !
Как да наваксаме 45 години ? При това, че ни управляват децата на твоите комунистически приятели !
По-добре не коментирай във форума ! Запази си песимизма за теб и твоите изстрадали деца !
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 авг 2012 13:13

Станка е голяма! Ще се вдигне и в Рио ще вземе титлата! Не забравяйте, че Стефка Костадинова, Вальо Йорданов и Руми Нейкова спечелиха своето злато в последния момент след няколко олимпийски разочарования, а и отнета титла при голямата ни гребкиня. Така ще стане и със Станка. Трябва всички да я подкрепят и да я убедят, че трябва да остане заради себе си, не заради нас, не заради България дори, а заради себе си. За да не бъде цял живот разочарована. Ще трябва, разбира се, и малко повече работа, малко повече пари да се вложат, за да започнем и ние да разучаваме съперничките и да търсим слабите им страни. Руският и китайският лабораторен експеримент нямаше да имат един медал, ако се бяха родили в България и тренираха през годините при тези условия и не бяха зад тях цял екип химици. Трибуквен за руснаците и за някои техни последователи. Ние сме българи, винаги сме били и винаги ще бъдем. Винаги можеш да загубиш, но никога не можеш да се предадеш. Много ми хареса призивът към волейболистите ни да бият заради сълзите на Станка. Успех, момчета, влезте в историята, направете го заради многото, на които не им бе даден този шанс, многото, които трябваше да козируват на съветската сган! Успех и на големия Тервел Пулев, убеден съм, че е подготвен максимално за мача, всичко зависи от него. Петър Стойчев също получава големия си шанс в края на великата си кариера. Кирил Терзиев и Радослав Великов излизат, за да спечелят отново медал, вярвам, че ще го направят. Момичетата от гимнастиката са страхотни, трябва да си изиграят съчетанието перфектно, за да се надяват на медал в този съдийски спорт. Ясно е, че рускините ще са първи, ако ще и да се пребият с бухалките или да се удушат с лентите по време на съчетанието. Днес е много важен ден за България. Дано има радост и за нас и най - вече за спортистите ни! Успех на всички! България над всичко!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 10 авг 2012 13:23

acmilan написа:Станка е голяма! Ще се вдигне и в Рио ще вземе титлата! Не забравяйте, че Стефка Костадинова, Вальо Йорданов и Руми Нейкова спечелиха своето злато в последния момент след няколко олимпийски разочарования, а и отнета титла при голямата ни гребкиня. Така ще стане и със Станка. Трябва всички да я подкрепят и да я убедят, че трябва да остане заради себе си, не заради нас, не заради България дори, а заради себе си. За да не бъде цял живот разочарована. Ще трябва, разбира се, и малко повече работа, малко повече пари да се вложат, за да започнем и ние да разучаваме съперничките и да търсим слабите им страни. Руският и китайският лабораторен експеримент нямаше да имат един медал, ако се бяха родили в България и тренираха през годините при тези условия и не бяха зад тях цял екип химици. Трибуквен за руснаците и за някои техни последователи. Ние сме българи, винаги сме били и винаги ще бъдем. Винаги можеш да загубиш, но никога не можеш да се предадеш. Много ми хареса призивът към волейболистите ни да бият заради сълзите на Станка. Успех, момчета, влезте в историята, направете го заради многото, на които не им бе даден този шанс, многото, които трябваше да козируват на съветската сган! Успех и на големия Тервел Пулев, убеден съм, че е подготвен максимално за мача, всичко зависи от него. Петър Стойчев също получава големия си шанс в края на великата си кариера. Кирил Терзиев и Радослав Великов излизат, за да спечелят отново медал, вярвам, че ще го направят. Момичетата от гимнастиката са страхотни, трябва да си изиграят съчетанието перфектно, за да се надяват на медал в този съдийски спорт. Ясно е, че рускините ще са първи, ако ще и да се пребият с бухалките или да се удушат с лентите по време на съчетанието. Днес е много важен ден за България. Дано има радост и за нас и най - вече за спортистите ни! Успех на всички! България над всичко!

+681 Не мога да добавя нищо повече...

http://9gag.com/gag/4991086
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 авг 2012 13:24

marmi52 написа:8-)

Абе, оптимизмът е хубаво нещо, ама, когато има реално покритие. Иначе изпадаме в ролята на онези луди, които гледали един комар в лудницата и си мислели, че си имат самолет. :lol: :lol: :lol:
Няма никакви поводи за оптимизъм ! Два дни преди края на Олимпиадата ние имаме всичко на всичко един сребърен медал и един бронзов. Твърде малко в сравнение с постиганото досега през последните 60 години на олимпиадите от българските спортисти.

И какво предлагаш ? Понеже имаме само едно сребро , да спрем да се надяваме ли ? Подкрепяме нашите , пък каквото такова ! Стига с тези сравнения какво било преди , важно е настоящето! В спорта няма закономерности и всичко е преходно , както има възходи и неимоверна радост , така има и разочарование и забрава ! Имаме не малко спортисти на които да се радваме , важното е да се показва дух и желание за победа ! Аз лично съм разочарован единствено от Гури , защото не показа нито едното , нито другото ! Всички останали малко или много показаха желание и се постараха ! НАПРЕД И УСПЕХ БЪЛГАРИ !

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 10 авг 2012 13:30

Разбирам разочарованието на Марми, той е виждал България силна и сега му е много болно, защото истински милее за България и му е мъчно да гледа колко сме пропаднали. Надеждата ми е във волейбола и в Тервел. Иначе и аз съм разочарован от представянето на България на тази Олимпиада. Очертава се това да е най-слабото представяне на България на Олимпиада от 56 години насам... А имаше времена, когато сме били в топ 10 в света. Къде бяхме и докъде я докарахме.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Върни се в “Лондон 2012”