Лондон 2012 - Ден 1
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012 - Ден 1
Това май е последна серия в плуването и го пускат, ако не бъркам нещо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Няма такава некомпетентност. Да пускат С&С по Евроспорта, че поне си имат на представа от колоездене пък и "най-голЯмия треньор по колоездене в последните 150 г. - К.С." винаги ще изцепи нещо хах.Niksh0 написа:Леле пуснах БНТ да видя какво става с колоезденето и за 5 минути тоя коментатор ме уби просто. Имам чувството, че за пръв път гледа колоездене, дано по Евроспорт ското пуснат съсрезанието.
Мда, една Брита не стига за финал 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Много ме разочароват Евроспорт с това, че не дават колоезденето. А Ставрев се скъса да ми се хвали, как телевизията, която давала най-много колоездене, щяла да го отрази подобаващо. Като са захапали това плуване от сутринта и не се вижда, кога ще го прекъснат 
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Още на Тура, Евгени каза, че няма да предавят целия старт на колоезденето, но последните ~2 часа ще ги предават на живо. Демек към 15:00-30 ще го пуснат.ehh написа:Много ме разочароват Евроспорт с това, че не дават колоезденето. А Ставрев се скъса да ми се хвали, как телевизията, която давала най-много колоездене, щяла да го отрази подобаващо. Като са захапали това плуване от сутринта и не се вижда, кога ще го прекъснат
То има още доста километри. Сигуро към средата някъде ще ги включат. Както казва Камен, сега засега, това е положението.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Централният корт на Уимбълдън изглежда много странно с това лилаво за фон и играчите като не са в бяло.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- Federer91
- Контакти:
Имайте търпение, Евроспорт ще почне да дава колоезденето след 16:00 часа,защото няма смисъл да ги гледаме цял ден да обикалят около Лондон, когато вървят финали. Като дойда последните 30-40 км. ще го включат.
Някакъв българин се състезава за Азербайджан. Дават го сега по Евроспорт.
- shotgun blues
- Контакти:
vasko1 написа:Някакъв българин се състезава за Азербайджан. Дават го сега по Евроспорт.
дам,класира се за 1/4 финалите на гребане
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]