Ейиии, с много късмет взехме едно медалче и вече тук се пишат оди на възхвала.
Абе, вие кога сте раждани ? Колко олимпиади сте гледали през живота си ?
Аз съм гледал 6-7 и по-жалки български спортисти НЕ съм виждал !!!
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
marmi52 написа:8-)
Ейиии, с много късмет взехме едно медалче и вече тук се пишат оди на възхвала.
Абе, вие кога сте раждани ? Колко олимпиади сте гледали през живота си ?
Аз съм гледал 6-7 и по-жалки български спортисти НЕ съм виждал !!!
ros написа:Явно в България все е неприятно да се търси равносметка или отчет от федерациите. Излезе Стойчев да иска нещо преди Олимпиадата и ВСИЧКИ ГО УПРЕКНАХА, ЧЕ НЕ Е СЕГА МОМЕНТА. Обясняваха, че когато приключи Лондон - тогава. Дори Председателя на парламентарната комисия по младежта и спорта в НС се съгласи. Дойде Олимпиадата и един след друг спортистите взеха да вадят кирливите ризи на управниците във федерациите и се започна, че е нелогично чак сега да им се казва на Министерството на физическото възпитание и спорта. Е кога, мама му стара Ви е удобно и защо чакате да ви се каже?!!! Преди Олимпиадата - рано, след Олимпиадата - късно, по - време на Олимпиадата - безсмислено!!! А не е ли това работата и задължението на Свилен Нейков и то ПО ВСЯКО ВРЕМЕ?
Няма какво да се лъжем - спортът ни е жалък, но поне нека уважаваме усилията и на малкото хора, които го правят за България
madman написа:Вие си говорите повече, за да се обидите, отколкото да обмените мнения.
Слагате различни неща под общ знаменател. Какво значи провал и туризъм в спорта? Зависи от спорта за който се говори. Примерно в бокса е късмет (жребий) и субективизъм (съдийство). Там трудно може да се говори за туризъм - винаги можеш да попаднеш на труден съперник и кофти съдии и да отпаднеш рано. Истинските туристи са в леката атлетика, плуването, колоезденето и тн. Там се бориш със себе си, уреда, пистата и тн. Там няма субективен фактор - или го скачаш/ избягваш или не. И там има рекорди и лични постижения. Е извинявайте ама като отидеш на олимпиада и си на 10 секунди от личното или на 15 см от личното си 100% турист. Приемаме, че всеки се готви за олимпиадата като за най-великото събитие в кариерата си. И накрая не преборваш себе си, дори не се и приближаваш до това. Ей на тия участници им се дразня. Какво да се сърдя на девойката от плуването с двата национални рекорда? Момичето направи това което ни е по мащаба. Ама примерно онзи капут от гюлле или диск (първия ден на леката атлетика), който беше едва ли не на половината от личното си постижение и после се хилеше без да му дреме как да го подкрепям??
ros написа: А не е ли това работата и задължението на Свилен Нейков и то ПО ВСЯКО ВРЕМЕ?
Няма какво да се лъжем - спортът ни е жалък, но поне нека уважаваме усилията и на малкото хора, които го правят за България
лъв написа:Жалки управници,жалки федерации,жалка държава-вие какви спортисти очаквате! Щом българи могат да печелят медали,когато излязат да се състезават за друга държава-значи жалкото е у нас! ПРИЗОВАВАМ СПОРТНИТЕ МЕДИИ ДА НЕ СПИРАТ ДА ИСКАТ ФИНАНСОВИ РЕВИЗИИ ПО ФЕДЕРАЦИИТЕ ВСЕКИ ДЕН,ДОКАТО НЕ СЕ ОБЯВЯТ ПУБЛИЧНО РЕЗУЛТАТИТЕ И ВИНОВНИТЕ ЗА КРАЖБИТЕ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАЛУЖЕНОТО!!! Всеки ден да използват ефирите и си и да искат това! Не може Данчо Лазаров да има в графа други разходи 4 милиона и сега гордо да се пъчи в Лондон! НЕ МОЖЕ! Мария Гроздева плаче от федерацията по стрелба,Петя Неделчева от федерацията по бадминтон,лекоатлетите ни и те!!! ДОКОГА САМО ЩЕ СЕ ЦИЦАТ ПАРИ В ДЖОБОВЕТЕ НА АЛЧНИТЕ ДЪРТАЦИ ПО КАБИНЕТИТЕ И ТЕ НЯМА ДА СТИГАТ ДО СПОРТИСТИТЕ! Министър Нейков да тръгне от федерацията по гр****е-какво идва след тях с Руми Нейкова-ПОТОП!!! Още веднъж моля медиите да алармират и да искат ревизии и пълни проверки! Не може държавата да раздава нашите пари и после да не се интересува кой и как ги папа! Откъде- накъде!!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта