Лондон 2012: Ден 10
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- paskaleevich
- Контакти:
Re: Лондон 2012: Ден 10
При стрелбата с пушка 50 м. , където сега стреля Ризов какъв е регламента ? До кое място се класират на финал?
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
paskaleevich написа:При стрелбата с пушка 50 м. , където сега стреля Ризов какъв е регламента ? До кое място се класират на финал?
Сигурно пак първите 8 ..... Ризов направи мега тъпа 8-ца в последния си изтрел .... можеше да е 100 100 ... сега е 100 98
[center]

[/center]

[/center]Re: Лондон 2012: Ден 10
paskaleevich написа:При стрелбата с пушка 50 м. , където сега стреля Ризов какъв е регламента ? До кое място се класират на финал?
стрелят от 3 позиции - легнал, прав и на коляно по 40 изстрела и се сумират резултатите. Първите 8 с най-високсбор се класират за финала
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Българско участие на кану-каяк сега по бнт
добър, много добър старт на Миро
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Кирчев на полуфинал. 
MaRTo1233 написа:Има хляб в това момче ...
гребеше спокойно, много разумо се оглеждаше - страхотна тактическа гонка
След 2 часа полуфинал незнам с кой акъл някой се набираха като за медал, нашия си цъкаше като на Слънчев Бряг.