Лондон 2012: Ден 5
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Лондон 2012: Ден 5
В класирането продължава да е седма 
- rebelheartous
- Контакти:
Къде са изчезнали имената? Има си ги: http://www.london2012.com/shooting/even ... -134115613
RedeviL написа:MORSKI написа:би следвало да е отпаднала
що?
защото има 21 точки при престрелката, а другите са с повече... и аз не знам вече
Може да са пуснали фандък и деветата да участва на финала и да не се занимават с престрелки 
Не мога да разбера какво стана май се е класирала , че от доста време седи на 7-мо място........
Като се порових малко видях , че световния рекорд на 25 метра е на българка (Диана Йоргова) и вече 18 години не е подобрен.
Клалификациите във фехтовката не са ли с ТВ излъчване?
Като се порових малко видях , че световния рекорд на 25 метра е на българка (Диана Йоргова) и вече 18 години не е подобрен.
Клалификациите във фехтовката не са ли с ТВ излъчване?
angel156 написа:гроздева е на 7 място ще се класира!
е те 3 са на седмо място. Имаше престрелка между тях
MORSKI написа:RedeviL написа:MORSKI написа:би следвало да е отпаднала
що?
защото има 21 точки при престрелката, а другите са с повече... и аз не знам вече![]()
това не са точки от престрелката бе
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- paskaleevich
- Контакти:
Nuro написа:Може да са пуснали фандък и деветата да участва на финала и да не се занимават с престрелки
айде и десетата да участва тогава
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
MORSKI написа:RedeviL написа:MORSKI написа:би следвало да е отпаднала
що?
защото има 21 точки при престрелката, а другите са с повече... и аз не знам вече![]()
Това 21/22/24 бяха май стартовите позиции от които ще стрелят, смисъл там коридори-моридори а у
Дано няма пострадали при престрелката