Лондон 2012: Ден 11
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 11
Станка кога ще почва, утре ли? 
shotgun blues написа:Стефка Костадиона я държи само легендарното име ....иначе е гола вода като ръководител,за Свилен няма думи ...
глупости!нали подписа договор за сътрудничество с Китай и от следващата олимпиада ще ги мачкаме като тях!
И в какво се изразява това сътрудничество ? Ще се слеят двата комита, че да се радваме на десетки златни медали ? 
[center]1914[/center]
Без име написа:И в какво се изразява това сътрудничество ? Ще се слеят двата комита, че да се радваме на десетки златни медали ?
просто ще се радваме на техните
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Като оставим майтапът на страна трябва да си признаем, че никак не ни върви на тази олимпиада!Както някой написа по-горе - греда след греда..За съжаление каръкът ни обвзе от самото начало и очаквам да е с нас до самия край! 
RedeviL написа:Като оставим майтапът на страна трябва да си признаем, че никак не ни върви на тази олимпиада!Както някой написа по-горе - греда след греда..За съжаление каръкът ни обвзе от самото начало и очаквам да е с нас до самия край!
В Рио де Жанейро ще мачкаме !
Моите набори ще ни радват с поне 4-5 златни отличия !
[center]1914[/center]
Като виждам какви са ни талантите,не виждам какво ще мачкаме,спорта отива от зле на по-зле с всяка изминала година.
siniq_fen написа:Дали ще довижеем до Рио
до тогава я камилата, я камиларя..
Днес ще участва и друг българин - Величко Чолаков !
Пожелавам му успех и дано вземе злато !
Пожелавам му успех и дано вземе злато !
[center]1914[/center]