daniel875 написа:mmitko написа:Автора на темата да иде и да надбяга Юсейн Болт и тогава да пише каквото си иска !!!
Болт взима стимуланти. Нека не се правят такива сравнения!
Ами никой не го спира и той да взима !
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
daniel875 написа:mmitko написа:Автора на темата да иде и да надбяга Юсейн Болт и тогава да пише каквото си иска !!!

Nikona написа:За автора на темата мога само да споделя, че има кухо пространство над раменете. Ти приятелю си кух като хралупа.
100 години 100 написа:Батето (лека му пръст) може да беше всякакъв, но знаеше как да работи машината! Вие да сте чули прехвалената ни Стефка Костадинова да е направила за българския спорт, откакто е шеф?
mmitko написа:daniel875 написа:mmitko написа:Автора на темата да иде и да надбяга Юсейн Болт и тогава да пише каквото си иска !!!
Ами никой не го спира и той да взима !
Синьо сърце написа:Хеле да ги заведат на ефтиното мол там да си напазаруват за дома! Всички защитници на провалилите се некадърници ходете да се треснете някъде! И не ми се крийте зад хейтърство и сълзливи репортажи колко много труд били положили...Всеки участник на тази Олимпиада го е положил, но някои явно недостатъчно! Като не им изнася да полагат труд там-да го полагат на друго място! Не щат Белмекен- искат на Австрия и Дания, що ли? Не щат Правец, искат Швеция и Америка... Щото Маймундере с медалите все по Швеция и Алпите са се подготвяли! Кого защитавате, бе, че и обвинения раздавате? Като ги харесвате, идете на летището да им направите по един шпалир с овации! И мани другото, ами носят нашето знаме... Аз какво съм виновен, че някой е бездарник и се е посрал там, та и българското знаме да носи? Аз от 15 години насам имам по 360 работни дни в годината и не мъркам, на тези не им ли е професия спорта, или се бъркам? Мухльовци нещастни, Гроздева баба станала ще ми ходи там на Олимпиада...Това нормално ли е?
Ууууууууууууууу! Бастуни! Скапаняци! Бездарници!
BEROE 88 написа:Наистина как може да се гордеем с медали от най-непрестижните силови спортове като борба,щанги и такива подобни глупости.Даже и женска борба ни е главната надежда за злато.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта