Лондон 2012: Ден 5
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 5
Последно какво става.Коя се класира на финала и или и двете отпаднаха?
пичове, молете се двете български знаменца да не са едно до друго
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
финала резултатите от 0 ли почват или от това което са стреляли до сега?
Биваше БНТ поне с телефонна връзка да се включат от залата за стрелба...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
изчезнаха им имената от сайта.дали вече всичко е ясно?
pirinblg2 написа:финала резултатите от 0 ли почват или от това което са стреляли до сега?
продължават с точките до тук и се добавят новите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
би следвало да е отпаднала 
MORSKI написа:би следвало да е отпаднала
що?
Маргарита Чомакова загуби от украинката Олга Харлан на сабя на 1/32-финалите в надпреварата по фехтовка на Олимпиадата в Лондон.
Чомакова, която е дебютантка на олимпийски игри, не успя да се противопостави на европейската шампионка от тази година. Българката загуби с 8:15 и приключи участието си на Олимпиадата.
Чомакова, която е дебютантка на олимпийски игри, не успя да се противопостави на европейската шампионка от тази година. Българката загуби с 8:15 и приключи участието си на Олимпиадата.
гроздева е на 7 място ще се класира!