Състоянието на БГ спорт и разочарованието от олимпиaдата

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

100 години 100

Re: Моля, изтеглете BG туристите от Лондон !!!

Мнениеот 100 години 100 » 05 авг 2012 22:47

Обичам Левски написа:Погледнете история на нашите класирания по медали.Ще видите какви сме били преди и какви трябва да бъдем сега.Ние сме държава със традиции,а не туристи.Като не им харесва да си ходят

Моля модераторите да изхвърлят тоя тъпак от форума....няма такъв олигофрен!!!!!!!!
slabia_forever

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 05 авг 2012 22:48

100 години 100 написа:
Обичам Левски написа:Ти луд ли си ?

Майко мила и такива жалки индивиди имало във форума,аз го питам харесва ли му как се представят нашите туристи на Олимпиадата,а той ми вика,че правописа ми е бил зле.Научи се на градивна критика моето момче,много си малак за да разбереш някой неща.Във днешните времена и мама не дава на тати без пари.Когато ти си дадеш последните пари на края на месеца за да могат тия туристи да видят Лондон това ще ми коментираш

Пикльо! Говориш на 36 годишен с 2 деца.Аре в дивия мишко! Ти ли ще ми говориш за данъци, разходи и тем подобни бе, лалугер? Научете се да уважавате спортистите! Слаби, силни....те ни представляват и сме длъжни да ги подкрепяме! Ама ти това няма как да го знаеш....фенче на два отбора....смешник!

Ти си за лудницата честно :) :) :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 авг 2012 22:49

Хеле да ги заведат на ефтиното мол там да си напазаруват за дома! Всички защитници на провалилите се некадърници ходете да се треснете някъде! И не ми се крийте зад хейтърство и сълзливи репортажи колко много труд били положили...Всеки участник на тази Олимпиада го е положил, но някои явно недостатъчно! Като не им изнася да полагат труд там-да го полагат на друго място! Не щат Белмекен- искат на Австрия и Дания, що ли? Не щат Правец, искат Швеция и Америка... Щото Маймундере с медалите все по Швеция и Алпите са се подготвяли! Кого защитавате, бе, че и обвинения раздавате? Като ги харесвате, идете на летището да им направите по един шпалир с овации! И мани другото, ами носят нашето знаме... Аз какво съм виновен, че някой е бездарник и се е посрал там, та и българското знаме да носи? Аз от 15 години насам имам по 360 работни дни в годината и не мъркам, на тези не им ли е професия спорта, или се бъркам? Мухльовци нещастни, Гроздева баба станала ще ми ходи там на Олимпиада...Това нормално ли е?
Ууууууууууууууу! Бастуни! Скапаняци! Бездарници!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 авг 2012 22:49

Много ми е интересно какво сте очаквали, че се правите на изненадани? Кой от хората които вече са участвали са тръгнали с цел медал или финал ?
Това са им възможностите... и са най-добрите с които разполагаме. Да си наберем от дърветата други ли?
А защо е така... много просто. Няма хора които искат да тренират. Когато избираш човек от 10 други - същото ли е ако го избираш от 100 или от 1000 ? Просто сега децата предпочитат да седят пред ПЦ то, да ходят на диско и тн. Преди години не беше така и хората нямаха такъв избор де...

Друг въпрос са условията. Тази година в олимпийска година през зимата никой от леката атлетика нямаше къде да тренира в БГ... зала фестивална не се отвори благодарение на Каратанчев, на В.Левски му падна покрива и затвориха залата... ама условия имали. Къде?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 авг 2012 22:50

Обичам Левски написа:Ей палячовци тия туристи без някои отделни спортисти се подготвят и тренират със държавни пари.Тоест да обясня за малките деца,те се издържат от тези,които си плащаме данъците.Тоест ние всички данекоплатци сме главните им спонсори.Така,че тия туристи имат правото да бъдат критикувани от нас

Кво плащаш пък ти :lol: Казах , който може повече да заминава ! Ти какво чакаш още , отивайда ни оправдаеш парите :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 авг 2012 22:50

100 години 100 написа:
Обичам Левски написа:Погледнете история на нашите класирания по медали.Ще видите какви сме били преди и какви трябва да бъдем сега.Ние сме държава със традиции,а не туристи.Като не им харесва да си ходят

Моля модераторите да изхвърлят тоя тъпак от форума....няма такъв олигофрен!!!!!!!!

Не се кахъри! За жалост доста са хората, които не могат да пишат правилно и не е само това...
И да искаш да го научиш, той няма да те разбере. Аз съм комунист по убеждение и не се срамувам да го казвам, където и да съм. Както не се срамувам от себе си, защото знам, че мога, че съм научил достатъчно неща през живота си.
Спокойно! Ти не знаеш в други форуми какво е положението!
С подрастващите трябва много да се работи, ама много. За съжаление обаче родителите не си вършат основната задача и после се чудят защо такива станали наследниците им.
Последна промяна от daniel875 на 05 авг 2012 22:52, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 05 авг 2012 22:51

Решението е едно министерството да спре парите на фсички федерации с изключение на волеибола,бокса ,борбата и щангите,без това само те ни носят медали ,а другите ни срамят пред света[наи вече леката атлетика*]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 авг 2012 22:52

aйде малко да укротите тона, а... Истината е, че добри лоши- това са ни спортистите. От най-силният си спорт гребането и щангите стигнаха дъното- гребането дори нямахме представител като министърът на спорта е гребец. Правете сметка къде са проблемите. Ок, да няма туристи, ами дайте направо да не ходим на Олимпиади, да не играем в евортурнири и квалификации на футбол и т.н. Ама тогава знаете ли какво ще говорите=- пак ще сте недоволни- този път защо не участваме.... Това е истината на българина му дай да мрънка. Независимо за какво. Половината от вас сигурно са спортували само гребане с лъжица, ама много им знаят устите... Те поколенията след 2000-та натам къде ги търсиш да тренират.... Те от малки само на компютрите стоят. Това не е най-слабата ни Олимпиада,повярвайте. И в Рио няма да е! Ще видите след 10-тина години как наистина ще сме като Бурунди и Каймановите острови с 5-6 представители...
Последна промяна от MORSKI на 05 авг 2012 22:56, променено общо 1 път.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 05 авг 2012 22:53

Синьо сърце написа:Хеле да ги заведат на ефтиното мол там да си напазаруват за дома! Всички защитници на провалилите се некадърници ходете да се треснете някъде! И не ми се крийте зад хейтърство и сълзливи репортажи колко много труд били положили...Всеки участник на тази Олимпиада го е положил, но някои явно недостатъчно! Като не им изнася да полагат труд там-да го полагат на друго място! Не щат Белмекен- искат на Австрия и Дания, що ли? Не щат Правец, искат Швеция и Америка... Щото Маймундере с медалите все по Швеция и Алпите са се подготвяли! Кого защитавате, бе, че и обвинения раздавате? Като ги харесвате, идете на летището да им направите по един шпалир с овации! И мани другото, ами носят нашето знаме... Аз какво съм виновен, че някой е бездарник и се е посрал там, та и българското знаме да носи? Аз от 15 години насам имам по 360 работни дни в годината и не мъркам, на тези не им ли е професия спорта, или се бъркам? Мухльовци нещастни, Гроздева баба станала ще ми ходи там на Олимпиада...Това нормално ли е?
Ууууууууууууууу! Бастуни! Скапаняци! Бездарници!

Кой да отиде бе човек? Кажи ми кой? Кое е наред в спорта ни? Бази ли? Условия ли? Кой да тренира? Аз съм от Пловдив! Помня каква школа по гре.бане имахме.Сега знаеш ли какво е? РАЗРУХА! ПЪЛНА РАЗРУХА! Кой е виновен за това? Спортистите ли? Ама автора на темата хубаво е праснал една статистика тука....дава ли си сметка за игрите в Сеул какви пари изразходва държавата за подготовки, лагери, премии? Разберете го! В днешно време СПОРТ без пари няма как да се развива! Ако щете и в този смисъл: да влагаш милиони в неуловими стимуланти!
Последна промяна от 100 години 100 на 05 авг 2012 22:57, променено общо 3 пъти.
slabia_forever

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 авг 2012 22:53

CHE написа:Решението е едно министерството да спре парите на фсички федерации с изключение на волеибола,бокса ,борбата и щангите,без това само те ни носят медали ,а другите ни срамят пред света[наи вече леката атлетика*]

Кажи ми от колко години не сме взимали медал в "царицата на спортовете", че нещо не мога да се сетя! Имам предвид за олимпиада! Не беше ли в Сидни, или греша?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Лондон 2012”