Лондон 2012: Ден 13
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 13
Не са ли много на късо тези мачове?По БНТ изписаха, че ще е след минути.. 
kartago написа:MaRTo1233 написа:Още малко и щеше да има Fatality за крака на колумбийката![]()
Каква колумбийка те гони тебе????
Камерунка бе ... грешка ....
[center]

[/center]

[/center]Re: Лондон 2012: Ден 13
RedeviL написа:Не са ли много на късо тези мачове?По БНТ изписаха, че ще е след минути..
Онзи ден обясняваха, че това било идеята на световната федерация, борците да са много добре подготвени физически! Честно и аз се чудя, като ги виждам как ходят едвам след срещите, не знам как им издържат мускулите?! Въобще борбата преди беше пъти по-интересна! Тогава и да направиш грешка, имаш време да я поправиш, тука една грешка и по-слабия може да отиде напред! Нищо, че някой се опитал да направи нещо красиво, но не се получило!
Личи си че Станка е много напрегната, явно от големите очаквания към нея, и не може да покаже напълно потенциала си засега. Дано да издържи на напрежението.
На който му се гледа Китайката и Рускинята http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
Интересен сблъсък ще е
Интересен сблъсък ще е
[center]

[/center]

[/center]Re: Лондон 2012: Ден 13
kartago написа:RedeviL написа:Не са ли много на късо тези мачове?По БНТ изписаха, че ще е след минути..
Онзи ден обясняваха, че това било идеята на световната федерация, борците да са много добре подготвени физически! Честно и аз се чудя, като ги виждам как ходят едвам след срещите, не знам как им издържат мускулите?! Въобще борбата преди беше пъти по-интересна! Тогава и да направиш грешка, имаш време да я поправиш, тука една грешка и по-слабия може да отиде напред! Нищо, че някой се опитал да направи нещо красиво, но не се получило!
Да прав си, редно е да кажем на по-младите, че преди борбата беше в една част от 5 минути и при равенство допълнителни 3 минути. Тогава имаше възможност за много оатаки и контраатаки. Сега само се гледат секунди, очаква се жребий с топки, което си е абсолютен хазарт... Абе гадна работа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- rebelheartous
- Контакти:
На кой канал беше? Да не ги търся 12-те.
kartago написа:RedeviL написа:Не са ли много на късо тези мачове?По БНТ изписаха, че ще е след минути..
И на мен това ми направи впечатление!Прекалено взискателни са станали!Сещам се за първия ден при класиците, как нашето момче го наказаха с точка, когато беше в партер и по този начин загуби мача..