Лондон 2012: Ден 9
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 9
Чакаме си бокса и това е. От атлетиката аз медал не очаквах. Трудно ще излезе и някой нов докато бай Добри си е там.
балканските хърделистки нещо хич ги няма - една пада, друга тръгва без да са и разрешили

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BZ4fA_nwnZ0&feature=player_embedded[/youtube]
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
"Тереза, не ми говори, че направо още ме е яд за Ваня" - коментатора на бнт
а корема обвинил организаторите

а корема обвинил организаторите
vasko1 написа:"Тереза, не ми говори, че направо още ме е яд за Ваня" - коментатора на бнт![]()
![]()
![]()
а корема обвинил организаторите![]()
![]()
![]()
той Корема кога е бил виновен за нещо?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Оффф дано поне Тервел и Детелин ни зарадват.
Тия оставиха 5 хърдела на кръст здравиhristov25 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BZ4fA_nwnZ0&feature=player_embedded[/youtube]

Рекордът на 100 м. май ще пада. Пистата е уникално бърза ми се струва.
rzEtw написа:Рекордът на 100 м. май ще пада. Пистата е уникално бърза ми се струва.
Но финала ще е кървав:Болт,Блейк и Гатлин
rzEtw написа:Рекордът на 100 м. май ще пада. Пистата е уникално бърза ми се струва.
ще бъде лудницаааа