Лондон 2012: Ден 14

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 14

Мнениеот siniq_fen » 10 авг 2012 01:07

ros написа:не бе, не е заядливо, просто е ужасно трудно да си на тяхно място... всеки си има предпочитания и винаги ще има недоволни. Аз също си мисля, че ще излъчат волейбола и по време на мача ще съобщят резултата, но ако ДАНО, ДАЙ БОЖЕ Тервел се класира за финала ще е гадно даго пропуснем на живо. Както и да е. Постигнем ли две победи няма да им се сърди никой :lol: :lol: :lol:

Aбсолютно, даже ако искат да не ги дават, само и само да бият :))))
Само Левски!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2012 01:15

ros написа:
siniq_fen написа:БНТ ще предават целия волейбол и след края му ли ще покажат на запис Тервел :?

ти ако си програмен директор какво ще направиш и кой спорт ще избереш?

В интерес на истината никакъв проблем не им представлява да ги пуснат комбинирано на два екрана. Просто като има прекъсване във волея пускат бокса на цял екран, а след като се разбере резултата в дадения рунд пускат на голям екран волейбола.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 10 авг 2012 01:15

MORSKI написа:
ros написа:
siniq_fen написа:БНТ ще предават целия волейбол и след края му ли ще покажат на запис Тервел :?

В интерес на истината никакъв проблем не им представлява да ги пуснат комбинирано на два екрана. Просто като има прекъсване във волея пускат бокса на цял екран, а след като се разбере резултата в дадения рунд пускат на голям екран волейбола.
Е да де,ама все пак говорим за БНТ... :roll: :mrgreen:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 авг 2012 01:16

17:00 - Волейбол:1/2 финал - България - Русия

17:30 - Бокс - 1/2 финал (кат. до 91 кг): Тервел Пулев

Това са най-очакваните от мен двубой ! Успех на всички !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Kilinbel
Контакти:

Мнениеот Kilinbel » 10 авг 2012 01:21

Днес може да е голям ден за България...границата е много малка. ДАНО! ЩЕ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 авг 2012 01:25

MORSKI написа:
ros написа:

Те могат, ама пак ще има недоволни, я точкото не видяли, я коментара не чули, я десния прав им се вижда като ляв :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 10 авг 2012 03:42

Интересно защо никой не говори за медал на Петър Стойчев. Това плуване си е в открити води и Петър има всички шансове да вземе медал, все пак си е хегемон в открити води в последните години. ;) Успех на всички !
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 авг 2012 05:52

Тервел сигурно ще може да се гледа и в интернет , за 10-15 минути ще се напрегнем да станем разногледи , но да не изпуснем нищо.

totsata
Контакти:

Мнениеот totsata » 10 авг 2012 07:00

AndreyBG написа:Интересно защо никой не говори за медал на Петър Стойчев. Това плуване си е в открити води и Петър има всички шансове да вземе медал, все пак си е хегемон в открити води в последните години. ;) Успех на всички !

Аз също смятам че Петър има голям шанс за медал и си мисля че е по-добре за него че не влиза много в подозрението на медийте заради Тервел и волейбола главно, но искренно се надявам да ни зарадва с едно достойно представяне а защо не и медал. Пълна подкрепа на всички Българи и Българки ;) утре от Чикаго! Успех!!

Потребителски аватар
lud5r
Контакти:

Мнениеот lud5r » 10 авг 2012 07:08

Лошото в случая на Стойчев е че той разполага с уникална издръжливост но спринта му куца, а плуването в открити води на 10 км си е направо спринт на фона на маратоните от световната купа, които са в рамките на 40-50 км. Затова и на световните първенства Петьо се справя по-добре на 20 отколкото на 10 км. За съжаление 20 км плуване в открити води не е олимпийска дисциплина. Но въреки това му желая успех от все сърце, както и на останалите български спортисти, които ще се състезават днес.

Върни се в “Лондон 2012”