Лондон 2012: Ден 13

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 13

Мнениеот veni__85 » 09 авг 2012 06:04

Цели 14 състезателки ще започнат директно от осминафиналите. В клалификациите са само 4 , и Станка е една от тях......
Започва с някаква от Беларус. http://www.london2012.com/wrestling/eve ... index.html

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 09 авг 2012 08:12

Не знам защо нашите борци,винаги почват от квалификациите,при положение,че са Световни или Европейски шампиони.Баси малоумната система..

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 09 авг 2012 08:42

mormona написа:Абе да ви кажа аз пак съм контра и не ми харесва , че се докарахме да чакаме на 1 човек като месия... Сички отидоха като туристи досега. Само на Данчо неможе да се сърдим А ТОИ СЕ ИЗВИНИ , ЧЕ НЕ Е ВЗЕЛ МЕДАЛ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, и на Мария Гроздева... другото е плява общо взето и сега чакаме на 1 човек...
Помните ли как през 2002 всички във Франция чакаха на един Зинедин Зидан да ги измъкни от Група А на световното. И тои се появи в последния мач и нищо не направи.
Готино беше да чакаме да спечелим медал от всички сладури досега. Хора с медали от предишни ЛОИ и с медали от световни първенства , се Спъвахааа, напиваха за рожденни дни, правиха грешки дето даже и те незнаят защо ги правят.... и сега да чакаме на Станка ми се струва вулгарно. Ако може жената може. Те и тия преди нея УЖ бяха фаворити поне за Бронз ама свършиха далеч от Бронза. Сега Станка е фаворит за златото , може да вземе и само бронз обаче...
И спрете да ми говорите да си занижим шибания критерии. Като го занижим още после накъде? За пръв път чувам да се стига до прогрес , чрез стремеж към падение. Или ние не гоним прогрес ? Примиряваме се и толко... Еми примиряваите се. Мен лично не ме устроива държава с велика история и народ които ражда кажи речи всяко поколение по 1 велик Българин и световно известна личност в своята област, да се радва , че има 1 медал от ЛОИ. А държави като Киргистан и Вануату да имат по 2-3 ...

За началото съм съгласен, после - не. Не може да ни сравняваш с Англия, Франция и др. големи и финансово стабилни държави.В. Маринова, а тя знае отлично, каза че в Англия се наливат пари в спорта с които могат да се издържат цели държави, като наща например ... Има и бедни държави, за които само спорта е шанс за измъкнат от хипермизерията ..
Спорта е само за забава и престиж за който може да си го позволи! Нашето е като на "гол гъз ......". Нямаме здравеопазване, пътища .... медали чакаме. Тва е чалга мисленето: нямаш къде да живееш или къщата ти е руина, но караш мерцедес и пиеш уиски ...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 авг 2012 09:35

pesho_1913 написа:
Жоржиньо написа:И днес,ако не спечелим златен медал,просто няма кога.....

Изображение

Еми 20 години никой не му пука за спортта. Бойко за 3 години им показа ка трябва да се работи, но 3 години не стигат да се оправят поразиите на предишните. Какво да говорим след като министър на спорта е бил лучано, със своята стройна фигура

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 авг 2012 09:50

deepblue написа:Тва е чалга мисленето: нямаш къде да живееш или къщата ти е руина, но караш мерцедес и пиеш уиски ...

Мда, това си е жив факт, за съжаление.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 авг 2012 09:54

mormona написа:Абе да ви кажа аз пак съм контра и не ми харесва , че се докарахме да чакаме на 1 човек като месия... Сички отидоха като туристи досега. Само на Данчо неможе да се сърдим А ТОИ СЕ ИЗВИНИ , ЧЕ НЕ Е ВЗЕЛ МЕДАЛ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, и на Мария Гроздева... другото е плява общо взето и сега чакаме на 1 човек...

Освен Данчо, Марчето Гроздева и Станка ( дай боже да покаже това, на което е способна ) ... Според мен и волейболистите оправдаха положителните очаквания.
Дори и да не вземат медал, мисля че ще е абсурдно и тях да ги наречем туристи ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 09 авг 2012 10:11

Абсурдно е който и да е да бъде наричан турсит, защото въшреки всичко (трагични условия, супер остарялата методика, по която биват тренирани и която е основния проблем и т.н.), те са стигнали на олимпиада. По-големи успехи ще има, когато бъдат направени радикални промени в българския спорт. Радвайте се на макар и малкото ни успехи, но не плюйте по спортистите, защото теоритично е невъзможно да се достигне нивото на по-големите сили в спорта при наличието на текущите проблеми в родния спорт. Спортът е може би единственото нещо, което истински ни обединява и не трябва да се допуска да бъде разрушаван.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 09 авг 2012 10:12

Точно волейболистите не оправдаха очакванията .... те отидоха с нагласа да бият Великобритания и Австралия и да се промъкнат към четвъртфиналите .... а сега мачкат здраво! Очаквам и от мъжете в свободната борба медали .... Станка е фаворит.... дано не и попречи.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 09 авг 2012 11:03

Дано Станка удържи психически на очакванията и ни донесе златен медал !
1914

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 авг 2012 11:14

Аз много се надявах на Памперса, но снощи разочарова :|
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Лондон 2012”